≫ 

Zvezda računa na Tomanea protiv Omonije, Turci izašli u susret želji crveno-belih

Portugalac će biti Stankovićev adut na Kipru, dogovor je Zvedze i budućeg kluba napadača, turskog Siamsuna

  • 6
Antonio Mendeš Tomane Foto: Marko Jovanović

Fudbaler koji je Zvezdi omogućio treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, biće u kombinaciji za meč sa Omonijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Portugalac Tomane, koji je bio strelac jedinog gola protiv Tirane, a u međuvremenu dogovorio prelazak u turski Samsunspor, ostaće sa crveno-belima za meč sa Kipranima (16. septembar), dogovor je dva kluba, prenosi Mondo.

Podsetimo, Zvedza je prodala tomanea Turcima za 600.000 evra.

Portugalac je otputovao sa ekipom na mini-pripreme na Frušku Goru, Stanković će računati na njega i za meč Superlihe protiv Čukaričkog, i za onaj koji znači Zvezdi "život" - sa Omonijom.

Tek posle gostovanja na Kipru Tomane će spakovati kofere i napustiti klub.

Samsunspor je izašao Zvezdi u susret jer crveno-beli nisu uspeli da pronađu adekvatnu zamenu za Tomanea ni u svojim redvoima, niti na tržištu, pa je Portugalac trenutno jedina opcija u navali.

Ričmond Boaći je počeo tek jedan meč ove sezone, dok Pavkov i Krstović nisu ni registovani za Ligu šampiona ove sezone, barem je tako zasad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SOJKA

    6. septembar 2020 | 15:29

    Znači žutu banku nemaju dok ne prodaju igrača... Ccccc.. Posle ovih SNS bandita samo šeik moze da nas spase. Dobro vi iz tog toaletnog lista Telegraf ovo nećete objaviti, nego i vi da znate. Počnite da tražite neki pošten posao.

  • Qwerty

    6. septembar 2020 | 14:55

    Brze bolje su neki portali objavili kaki su navijaci stopirali dolazak Tomanea, kao previse je los za njihov klub. Samo da se ismejava Zvezda na neki nacin. Igrac uopste nije los, nije se najbolje snasao ovde ali u nekom drugom klubu ce biti odlican, ko igra sa dva napadaca. Jer nije igrac za ovu formaciju. Jak ledjima, dobar u skoku, odlicno sr gradi, potreban mu je partner u napadu, brzi od njega koji ce koristiti Tomaneove prednosti.

  • N

    6. septembar 2020 | 14:58

    Bolje onda da ne igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA