≫ 

Real dovodi 3 spektakularna pojačanja sledećeg leta: Da li će Madriđani dominirati fudbalom?

"Kraljevski klub" ima paklen plan za leto 2021. godine

  • 5
Zinedin Zidan Foto: Tanjug/AP

Još na kraju sezone koja je iza nas, čelnici Reala iz Madrida održali su sastanak i obavestili javnost da za narednu neće dovoditi nikoga i da će se osloniti na trenutni igrački kadar!

Međutim, španski "ABC" je još u nedelju popodne tvrdio da će aktuelni šampion te zemlje već sledećeg leta dovesti tri spektakularna pojačanja zbog kojih bi "kraljevski klub" u godinama pred nama mogao da vlada evropskim fudbalom.

U pitanju su Kilijan Embape (21), Erilng Haland (20) i Eduardo Kamavinga (17) koji bi još ovog leta završio na Santjago Bernabeu da nije bilo ove pandemije korona virusa.

Vezista Rena je praktično projektovan kao zamena za Kasemira, ali neće imati nikakvih problema da sačeka još godinu dana. Pogotovo što će igrati sa svojim sadašnjim klubom Ligu šampiona.

Embapeov transfer će verovatno biti najskuplji u istoriji fudbala, a poznato je koliko je jaka veza između ovog igrača i trenera Reala Zinedina Zidana, dok je Haland projektovan kao zamena za Karima Benzemu.

Pomenuti "ABC" tvrdi da je baš Embape jedan od razloga što Real ovog leta neće nikoga dovoditi i da će novac "stavljati u čarapu" kako bi sledećeg leta imali dovoljno. A na ruku im ide i to što će Francuz ući u završnu godinu ugovora sa PSŽ-om.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    8. septembar 2020 | 07:22

    Sta ce im Haland.Pa imaju oni srpskog "el tigrea" jovica😂😂😂😂 au plakanja

  • laznjaci gdje ste

    8. septembar 2020 | 08:04

    bas me cudi da nikoga ne uzese iz laznog sampiona srbije..pa nas sampion je pun zvezda..svi se otimaju za njih...auuuuu pa real nije iz pete kineske lige..izvinjavam se

  • Lazar

    8. septembar 2020 | 07:48

    Šaponjić MVP lige 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA