≫ 

Zvezda čeka Bika, ali je zapelo zbog pola miliona evra, Mihin špic iznenada izbija u prvi plan?

Crveno-belima se žuri sa dovođenjem novog napadača, odluka pada do srede

  • 16
Gabrijel Fernadez, Dijego Falčineli Foto: Printscreen/You Tube

Kako se približava važan okršaj s Omonijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, tako i Crvena zvezda pojačava poteru za novim napadačem.

Rok do koga crveno-beli mogu da dovedu pojačanje u špicu i registruju ga za utakmicu na Kipru je sledeći ponedeljak, a srpskom šampionu se ozbiljno žuri.

Bez obzira što je sa turskim Sivasom dogovoreno da Portugalac Tomane ostane i za gostovanje na Kipru, crveno-beli su intenzivirali poteru za novim centarforom, a prema saznanjima Telegrafa, Urugvajac Gabrijel Fernandez iz Selte i dalje je primarna meta vodećih struktura na Marakani.

Popularni Bik trebalo je da stigne već na pozajmicu iz Galicije, ali Selta za sada okleva da se izjasni kada je u pitanju poslednja ponuda iz Beograda.

Španski prvoligaš, naime, traži čak pola miliona evra za jednogodišnju pozajmicu Fernandeza, dok crveno-beli ne mogu da ponude više od 200.000 što je maksimum u ovom trenutku.

Zato je ovog ponedeljka u priču oko upražnjene pozicije napadača na Marakani upao i Dijego Falčineli, 29-godišnji napadač Bolonje, koji je prethodnu sezonu proveo u Seriji B u redovima Peruđe.

Nije se proslavio tamo, zabeležio je samo tri gola na 29 nastupa, mahom ulazio s klupe, što se odrazilo i na cenu pa košta svega 1,2 miliona evra na transfermarktu. Verovatno da na Maraknu Falčineli stiže i na preporuku trenera Bolonje Siniše Mihajlovića koji je dobar drug i nekadašnji saigrač trenera Zvezde Dejana Stankovića.

U svakom slučaju, jasno je da se crveno-belima poprilično žuri, i da će se najkasnije u sredu (ako ne i u utorak) znati ko će postati novi centarfor crveno-belih i adut za sudbonosno gostovanje na Kipru.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    7. septembar 2020 | 21:03

    Kad je ovaj talijan dao samo tri gola i to u seriji B mos zamisliti kakvo ce pojacanje biti. Miha hoce da ga se kurtalise pa kao cini Zvezdi. A on losiji od svih trenutno napadaca

  • Ph

    7. septembar 2020 | 20:37

    Daj bre dovedi nekog napadaca iz Francuske brzog kao zmaj a ne ove panjeve.

  • Keli

    7. septembar 2020 | 21:41

    Za ovo talijana Tomane je Mesi 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA