Šta je to Milojević tražio od čelnika Al Ahlija kako bi povukao ostavku?

Srpski stručnjak je navodno već podneo izveštaj ko mu od pojačanja treba

  • 10
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Veliko iznenađenje predstavljala je nedavna ostavka Vladana Milojevića na mesto trenera Al Ahlija čiji čelnici se nisu mirili sa tom odlukom Srbina, te su uspeli da ga nagovore da se predomisle!

Mediji u Saudijskoj Arabiji su u subotu veče preneli da je nekadašnji trener Crvene zvezde odlučio da ode zbog toga što mu u klubu nisu izašli u susret što se tiče renoviranja tima, ali se menadžment Al Ahllija predomislio i obećao da će ispuniti sve zahteve.

Nekoliko dana kasnije, ti isti mediji su u javnost pustili određene informacije oko toga šta je Milojević tražio od svoje uprave. Naime, on je navodno podneo izveštaj u kom piše da je prioritet dovođenje tri strana igrača. I to umesto trojice na koje više ne računa - Souze, Đaninija i Al-Bjalija!

Al Ahliju je, ako je verovati tamošnjim medijima, potrebno pojačanje na krilnim pozicijama i Milojević je "podvukao" dovođenje i desnog i levog krila. Takođe, predstavio je i plan ko bi od domaćih igrača mogao da se priključi timu i prvi pik što se tiče "lokalaca" je pozicija levog beka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trenerski zahtjevi

    8. septembar 2020 | 09:29

    Sta je trazio od celnika ?? haha tesko znati..Trazio kao u Zvezdi..da uprava sredi sa sudijama da se sudi po 2 penela po utakmici , da se priznaju golovi sa atletske staze ili penali na 25 metera od gola..trazio je jos da se glavnom konkurentu oteza na sve nacine put da ga ne ugrozavaju..trazio je da ss uvjek bude na usluzi..to su zahtjevi velikoga trenera koji je otisao iz laznoga sampiona koga se svaki normalan covjek stidi..da bi se neko stidio mora da ne navija za zvezdu..stid u zvezdi je nepoznanica...to svi znamo

  • Srbija

    8. septembar 2020 | 18:52

    Miloje pod hitno za Selektora 🇷🇸 inače ništa od EP

  • Mozda

    8. septembar 2020 | 15:06

    Da im pozajme sudije iz Srbije...Sredice njemu to lice sa poternice u savezu i sudiskoj organizaciji. 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA