≫ 

Dobre vesti za zvezdaše: Najbolji strelac crveno-belih spreman za Omoniju!

Napadač srpskog šampiona trebalo bi da putuje na Kipar

  • 2
El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Aleksandar Katai je pod znakom pitanja, ali bi zato El Fardu Ben mogao da bude veliko pojačanje Crvene zvezde pred gostovanje u Nikoziji protiv Omonije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sportski žurnal je objavio u štampanom izdanju za sredu da će se napadač rodom sa Komorskih ostrva vratiti u stroj pred polazak na Kipar.

Oporavak Bena, navodno, ide sporije nego što se očekivalo, ali poslednje informacije sa Marakane ukazuju da će najbolji strelac ekipe biti u stanju da se nađe na terenu u meču u kome bi Zvdezda mogla trijumfom da overi četvrti uzastopni plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja.

Ben je na mini-pripremama u Vrdniku prethodnih dana trenirao individualno i nije ulazio u grupni rad. Izvesno je i da neće biti starter u petak na utakmici 7. kola Superlige protiv Čukaričkog, a pitanje je i da li će uopšte biti u kombinaciji za sastav na tom meču.

Potencijalni problem za Zvezdu je da Ben uđe u važan duel na Kipru bez takmičarskog ritma, ali i u tom stanju je vrlo značajan za igru ekipe Dejana Stankovića, posebno u napadu. Trenutna prognoza je da će Ben biti spreman, ali će sve biti poznato u ponedeljak ili u utorak, uoči polaska na Kipar.

Duel između Omonije i Zvezde na proigramu je sledeće srede, 16. sptembra, od 18 časova.

Video: Mrkela: Nijedan protivnik nije lak, to smo naučili kroz istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule V

    8. septembar 2020 | 23:28

    Jos samo kad bi umesto Engleza sudio Srdjan e to bi bilo pravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA