Flik odjavio Perišića i još dva igrača, a da li je ovim rečima najavio i odlaske Alkantare i Alabe?

Trener Bajerna isakao da klub neće produžavati pozajmice trojici igrača

  • 0
Liga Sampiona, FK Bajern Minhen, FK Pariz Sent Zermen Foto: Tanjug/AP

Trener fudbalera Bajerna Hansi Flik potvrdio je da evropski šampion za sledeću sezonu neće zadržati trojicu igrača Ivana Perišića, Alvara Odriozolu i Filipea Kutinja, kojima su istekli ugovori o pozajmicama.

- Odlučili smo da ne nastavljamo saradnju sa Odriozolom, Kutinjom i Perišićem. Što se tiče Davida Alabe i Tijaga Alkantare, dok su ovde smatraćemo da ih imamo na raspolaganju - rekao je Flik, a prenose nemački mediji.

Kutinjo se već vratio u Barselonu, Odriozola će u Real Madrid, a Perišić u Inter.

Za sada se zna da Kuman ozbiljno računa na Kutinja za narednu sezonu, a šta će biti sa Odriozolom i Perišićem, odlučiće njihovi klubovi.

Sa druge strane, izjave o Tijagu Alkantari i Davidu Alabi mogu da naslute da će njihova misija na Alijanc Areni uskoro biti završena. Tijago je navodno poručio čelnicima kluba da želi da promeni sredinu, za njega je posebno "zagrizao" Liverpul, ali Bajern drži cenu od 30 miliona evra, koju Redsi pokušavaju da spuste. Alaba je velika želja Pepa Gvardole u Mančester Sitiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA