≫ 

Zvezda prelomila oko napadača: Falčineli sleteo u Beograd, Selta odbila poslednju ponudu za Tora

Crveno-beli su prelomili, Italijan će biti novi napadač na Marakani

  • 41
Dijego Falčineli Foto: Guliver/Maurizio Lagana/Getty Images

Crvena zvezda je konačno rešila pitanje napadača i novi špic na Marakani biće Dijego Falčineli (29) koji stiže iz Bolonje kao pozajmljeni igrač.

Kako saznajemo, on je nešto pre 13 časova sleteo u Beograd, kako bi potpisao za klub sa Marakane.

Podsetimo, Zvezda je do poslednjeg časa čekala Seltu i nadala se da će klub iz Viga da popusti u pregovorima oko Gabrijela Fernandeza, koga zovu Toro. Selta je tražila pola miliona evra samo za pozajmicu, što je crveno-belima bilo previše.

U sredu uveče odbijena je i poslednja ponuda crveno-belih, tako da su na Marakani sav fokus sada usmerili ka Falčineliju, koji će potpisati ugovor o pozajmici na godinu dana uz otkup od milion evra, sa godišnjom platom od 400.000 evra.

Takođe, ovih dana bi pored dolaska Falčinelija trebalo da se reši i sudbina Tomanea, koji bi trebalo da pređe u Samsun iz Turske.

Falčineli je prošle sezone igroa na pozajmici u Peruđi u Seriji B, gde se nije proslavio uz tri gola za čitavu sezonu. Mahom je ulazio sa klupe, ali je verovatno u njemu prepoznat potencijal, uz preporuku trenera Bolonje Siniše Mihajlovića, dobrog prijatelja Dejana Stankovića.

Pogledajte i neke od njegovih golova:

Podsetimo, sa Falčinelijem stiže i italijanska misica, čija će pojava sigurno izazvati mnogo pažnje na Marakani.

Video: Mrkela o Omoniji: Nijedan protivnik nije lak, to smo naučili kroz istoriju

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    10. septembar 2020 | 12:20

    Krajnje je vreme da "promasaji" u dovodjenju igraca vuku odredjene sankcije prema onom ko ih predlozi i dovede !! Ovakvi igraci su "macka u dzaku" !! A nisu uopste jeftini..neko ko u seriji b ne daje golove tesko da moze bilo gde u evropi da pravi "razliku"!! Ako su skauti u zvezdu" nesposobni" Nadjite druge !! ..navijaci su na ivici nerava sto se tice" pojacanja"!!

  • Drmr

    10. septembar 2020 | 11:43

    Potencijal?! Pa ima 29 godina.. Ulazio sa klupe u Perudji , a mi sa njim hocemo u Ligu Sampiona.. Mihajlovic i dok je bio selektor (obozavao sam ga kao igraca) mutio je sa igracima i menadzerima.. Ako se seceate igrali su igraci poput scepovica, stevanovica i igraci koji nikad nigde nisu igrali ali su im menadzeri bili sinisini prijatelji... Zbog toga je i oteran iz reprezentacija.. Tako da mi ovo bas i ne izgledao kao neko pojacanje, ali ajd da vidimo

  • Realista

    10. septembar 2020 | 13:20

    Daj šaljite skaute malo po Francuskoj i tražite nekog brzog crnca, tamo ih ima koliko hoćete, dosta više panjeva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA