≫ 

Voždovac tražio od Partizana golmana na pozajmicu!

Promena trenera u Humskoj je donela i nova razmišljanja u vezi sa čuvarima mreže, tako da se Stevanović neće mrdati iz Humske

  • 6
Nemanja Stevanović Foto: Marko Jovanović

Golman Partizana Nemanja Stevanović, koji je nedavno produžio ugovor sa crno-belima, bio je želja Voždovca u letnjem tekućem prelaznom roku, ali je ta opcija pre nekoliko dana iz Humske odbijena.

“Zmajevi” su imali nameru da pozajme čuvara mreže do kraja sezone, no, stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem očito ima druge planove.

Voždovac je, u trenutku kada je pozvao Partizan da pozajmi Stevanovića već uveliko realizovao trensfer mladog čuvara mreže Marlka Ilića u belgijski Kortrajk (danas kompletiran posao), te im je bilo potrebno brzo rešenje kako bi nadomestili odlazak mladog reprezentativca.

Možda bi posao i bio realizovan da se sve navadeno dogodilo ranije i da u Partizanu nije došlo do promene šefa stručnog štaba, jer je Savo Milošević besmisleno pravilo FSS o “bonus igraču do 21 godine” ispunjavao na golu, forsirajući mladog Aleksandra Popovića.

Međutim, Stanojević je već na predstavljanju najavio da na golu mora da stoji iskusniji čuvar mreže, jer je za mladog momka, koji u proteklom periodu nije imao kontinuitet branjenja, dres Partizana u ovom momentu preveliko breme. Pogotovo u pritisku borbe za titulu.

Otuda je Voždovcu upućen negativan odgovor, a Nemanja Stevanović, koji se početkom avgusta obevezao na novu dvogodišnju vernost crno-belima, konkurisaće uz iskusnog Vladimira Stojkovića za mesto među stativama, čim Partizan reši problem bonus rotacije i u poslednjoj liniji tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA