FSS žestoko kaznio sudije jer nisu dali crvene kartone igračima Zvezde: Isključeni Lukić i Đorđić!

Arbitri će na duže "hlađenje", ali će biti skinuti i sa liste internacionalaca, što je mnogo teža kazna

Lazar Lukić, MIloš Đorđić Foto: MN Press

Partizan se ponovo žalio na fudbalske sudije koje su delile pravdu Crvenoj zvezdi na poslednjim utakmicama, a FSS je ovoga puta odreagovao i odlučio da suspenduje Lazara Lukića i Miloša Đorđića, koji su imali ozbiljne previde na utakmicama crveno-belih protiv Čukaričkog i prethodno protiv TSC-a.

Lazar Lukić 11. septembra na meču Čukarički - Crvena zvezda nije isključio Seku Sanoga iz igre, iako je neopreznim i pogibeljnim startom polomio nogu Marku Dociću, ali je dobio samo žuti karton, što je izazvalo buru negodovanja, pa čak se moglo reći da ni Dejanu Stankoviću nije bilo prijatno na klupi, sudeći po izrazu lica tokom TV prenosa.

Sudijski analitičar Igor Radojičić odmah je objasnio da je Lukić napravio kardinalnu grešku što nije isključio Sanoga iz igre.

Isto je rekao i za start Ričmonda Boaćija nad golmanom TSC-a Nenadom Filipovićem, koga je udario kopačkom u stomak, nakon čega je on morao da napusti teren zbog povrede. Taj meč odigran je 30. avgusta, pre reprezentativne pauze, a takođe je izazvao veliko nezadovoljstvo u Humskoj zbog arbitraže Miloša Đorđića.

Sudijska komisija je ovoga puta odlučlila da reaguje, te je kako je potvrđeno Telegrafu, odlučila da kazni sudije koje su napravile velike greške na mečevima Zvezde. Lazar Lukić i Miloš Đorđić će biti suspendovani najmanje pet kola u Superligi, a obojica će biti skinuta sa liste internacionalaca, što je još veća kazna.

Video: Pogledajte start Sanoga i horor povredu za Docića, zbog koje nije isključen

Video: Opasan start Boaćija na Filipoviću koji nije kažnjen isključenjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lopovska liga

    12. septembar 2020 | 17:04

    Stara prica...pomognu zvezdi , onda ih kobajagi kazne a zvezda im plati ono sto su kobajagi izgubili...a to sto igraci nisu kaznjeni kao Suma..to macku o rep...ima li kraja ovim zvezdinim kuhinjama...polomiti sve igrace tudje i ici dalje bez kazne ima samo u kolorado ligi..napolje fss i sss..lopovi nad lopovima

  • Nusknvp

    12. septembar 2020 | 17:17

    Kako sad kazne, a pre nedelju dana saopstenja da je sve pod konac sto se sudija tice ? 35 klubova javite se sad

  • Dejan

    12. septembar 2020 | 17:03

    Mogao je i Sumu da ne isključi pa da kada Partizan dobije, jer realno, dok je bilo 11 na 11 razbio je Vojvodinu, dao gol i promašio 2-3 zicera, a posle da kažnjavaju sudije. Bitno je da je Zvezda iz ovih grešaka uzela 6 bodova. Juče je utakmica bila rešena ali posle starta stativa i gol za Čuku, ko zna kako bi se završilo. Problem je što se sve greške rešavaju kasno. A i ovo mi nije jasno, ovaj sudio pre 3 nedelje i tek danas ga kaznili, a ovaj drugi juče i odmah kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA