≫ 

"Delovali smo ozbiljno": Stanojević se vratio pobedom, evo šta mu je najjači utisak posle Rada

Crno-beli se čuvali kontri

  • 17

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kaže da je zadovoljan posle pobede svog tima nad Radom, pre svega zbog igre u odbrani.

Stanojević je po povratku na klupu kluba iz Humske pobedio Rad sa 3:0 na svom stadionu, golovima Lazara Stoisavljevića (autogol) u 31, Filipa Stevanovića u 50. i Umara Sadika u 81. minutu.

- Ja sam zadovoljan, mislim da smo delovali ozbiljno, da smo u prvom poluvremenu kontrolisali utakmicu. U prvih 20 minuta nismo imali šanse jer se Rad organizovano branio i teško je bilo - rekao je Stanojević posle utakmice za Arenu sport.

Najlepši trenutak utakmice je svakako bio veoma atraktivan gol Stevanovića koji je nastavio da potvrđuje svoju vrednost u napadu, ali je Stanojević imao posebnu poruku za odbranu koja se povremeno mučila i primala i po dva, tri gola do sada.

- Ali, najvažnije mi je što nas nisu ugrožavali ni iz kontri iako imaju jako brze igrače tako da mislim da smo to dosta dobro odigrali i mogu biti zadovoljan naravno na kraju - rekao je Stanojević.

Partizan posle sedam odigranih kola ima 15 bodova što je dovoljno za treće mesto tabele Superlige, dok je Rad sa samo tri boda na poslednjem mestu.

Podsećamo, Stanojević je na mesto trenera Partizana došao posle poraza crno-belih od Vojvodine kada je Savo Milošević, revoltiran suđenjem, ali i stanjem fudbala u Srbiji, napustio klub.

Video: Stevanović sa ivice kaznenog prostora iskosa sa leve strane povisuije prednost za Partizan na 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojali se kontre

    12. septembar 2020 | 23:31

    Pa rad je poznat kao ekipa koja je najopasnija u ligi i najozbiljnija iz kontra napada.. i treba se bojati ovakve ekipe rada.. jos kad imaju igraca manje tad im je kontra ubitacna... E moj Stanojevicu sta ti pricas ...

  • Argos

    12. septembar 2020 | 22:44

    Najaci utisak mu je bio sudija dobro je igrao

  • Живкони

    12. septembar 2020 | 23:22

    Судија играо за десет, а ви једва да сте изнад просека!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA