≫ 

Iliev: Uradićemo u Partizanu ono što ni Mamić nije uspeo sa Dinamom

Pričao je operativac za sportska pitanja crno-belh najviše o prelaznom roku

  • 47
Ivica Iliev Printskrin: Youtube/Balkan Info

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev, sada operativac za sportska pitanja kluba iz Humske, otkrio je javnosti kako su crno-beli uspeli da privole Aleksandra Stanojevića da se vrati u klub!

Iliev je u nedelju veče gostova na TV Arena Sport, baš u trenutku kada su crno-beli igrali svoj meč protiv Rada, i tom prilikom je rekao:

- Mislim da se i on iznenadio. Kad misle da krenemo stranputicom mi napravimo čudo. Dovesti njega je bilo skoro nemoguće, mislim da su se i najbliži iznenadili. Neka ostane tajna ko ga je kontaktirao. Reći ću samo da su poslednja dva broja telefona osobe koja ga je zvala "52" - istakao je Iliev koji je do kraja emisije potvrdio da se njegov broj tako završava:

- Svim silama smo se trudili da Savo ostane u klubu. Kad smo videli da ne ide odmah smo okrenuli Saleta i prošlo je 22 sata dok je ušao u klub, a bio je na odmoru van zemlje. Znalo je samo nekoliko ljudi. Radujem se unapred onome što će se dešavati u narednom periodu. Prisustvovaćemo vrhunskom fudbalu.

Pričao je Iliev i o prelaznom roku, odnosno o fudbalerima koji se povezuju sa Partizanom.

- Jojić? Svaki igrač Partizana je dobrodošao da se vrati. Svako od njih je dao dosta klubu i vrata su im uvek otvorena. Oni mogu mnogo da donesu klubu. Mogu da podignu mlade snage. Koliko u procentima? Ne bavim se procentima. Što se tiče Ivana Obradovića, trenutno ne bih mogao da odgovorim na to pitanje, videću da mi nisu radili nešto iza leđa, hahahaha... On je sjajan, jedan od najboljih levih bekova koje smo imali u 25 godina. U godinama je kada može i da se vrati u reprezentaciju - rekao je Iliev i nastavio:

- Prelazni rok je živa stvar. Iz dana u dan se čuju razne informacije, većinom lažne, nekada se i zabavljam čitajući sve to. Partizan ima jedan ozbiljan broj igrača koji na evropskoj pijaci i tržištu imaju neverovatnu cenu. To su pre svih Sadik i Stevanović. Posle transfera Pavlovića u Monaku, i potencijalna ova dva, mislim da smo u situaciji kakav nijedan srpski klub nije bio. Čak i u regionu sem Dinama. Pričalo se kako radi Mamić, kako radi Dinamo, a mi ćemo možda u Partizanu da uradimo ono što ni Dinamo nije uspeo.

>>> Francuski klasik, PSŽ je favorizovan kvotom 1,65, mada je pitanje u kom će sastavu igrati Parižani. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč PSŽ – Olimpik Marselj.

Video: Ekskluzivni snimak napada huligana na kuću Ivice Ilieva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,Др

    13. septembar 2020 | 10:35

    Овај постао стендап комичар и то неуспешан!!?

  • Косингас

    13. septembar 2020 | 09:54

    Чекај, мало. Па, зар овога нису отерали из клуба пре две године?! Ко овде кога? Спинују и од навијача праве будале, свака част на машинерија ВВВ. Уместо да оду из клуба јер нису освојили НИЈЕДАН трофеј они за свој неуспех, нерад и незнање оптуже ФСС и Звезду, изведу навијаче на улицу... Сачувају фотеље за своје задњице. А, некад је то био клуб.

  • Srbin

    13. septembar 2020 | 09:10

    Hahahaha ilijev je jos u klubu.Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA