≫ 

Svađa Hajduka i Dinama zbog seksi Mirte: Modri isprozivali Splićane zbog "povlačenja za rukav"

Naravno, iz Hajduka im nisu ostali dužni

  • 5
Mirta Šurjak Printskrin: Instagram/mirta.surjak1

Iako je Dinamo posle 90 minuta slavio protiv Hajduka na Poljudu u velikom derbiju hrvatskog fudbala (2:1), igra ova dva kluba se nastavila i nakon meča u subotu veče!

Naime, svađa dva rivala je nastala zbog atraktivne voditeljke Hajdukove televizije Mirte Šurjak koju su igrači Dinama "ispalili" prilikom davanja izjava za njenu emisiju koja iz kola u kolo postaje prepoznatljiva.

Nedugo zatim stiglo je i saopštenje Modrih koje je uzburkalo strasti.

- Dinamo ima obavezu prema nosiocu TV prava i to smo uredno ispunili, za razliku od nekih klubova koji često to eskiviraju. Ovde je reč o internoj emisiji HNK Hajduk. Uostalom, u Evropi je pravilo da se takve stvari poput gostovanja igrača i trenera dogovaraju pre utakmice, a ne dase povlače za rukav ispred svlačionice kao da smo na placu. Kolege iz Hajduka će to valjda vremenom naučiti - rekao je PR Zagrepčana Alen Lesički za hrvatske medije.

Naravno, stigao je i brz odgovor Hajduka.

- Moramo da demantujemo navode PR-a Dinama koji je izjavio da su se igrači povlačili za rukav nakon utakmice. Pitali smo ga da li želi da njegovi igrači dođu u Hajdukovu emisiju, na što je on odgovorio: "Ne bi ni vi došli u našu emisiju."

- Dosadašnja praksa sa svakim gostujućim klubom je bila da se njihovim igračima i trenerima da prilika za kratak osvrt na utakmicu uz dozvolu pres službe ili PR-a gostujućeg kluba, tom praksom smo se vodili i ovaj put. A priče s placa ostavljamo onima koji se vole spuštati na taj nivo - piše u saopštenju Splićana.

>>> Francuski klasik, PSŽ je favorizovan kvotom 1,65, mada je pitanje u kom će sastavu igrati Parižani. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč PSŽ – Olimpik Marselj.

U nastavku pogledajte i galeriju seksi novinarke Mirte Šurjak:

Video: Seksi novinarka snimila delić svog treninga i nije ni čudo što ga je ovoliko ljudi pogledalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    13. septembar 2020 | 10:23

    Juce pobedio moj partizan,a i dinamo,volim oba kluba isto,partizan volim jer je osnovan u zagrebu,a dinamo volim zato sto je u zagrebu,nadam se samo da ce nam vratiti nas partizan u zagreb,pa da konacno imamo gradski derbi koji smo oduvek trebali da imamo,a vi Srbi uzmite nazad hajduk iz splita,jer je to svakako vas klub...

  • Rade

    13. septembar 2020 | 10:15

    Kod nas svaka druga ovakva, prosek

  • Miki

    13. septembar 2020 | 17:43

    Malo je razroka !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA