≫ 

Partizan ekspresno odgovorio Šurbatoviću i FSS: Ubrzo će svima biti jasno ko je kome šta dao i oteo

Crno-beli spremanju kompletnu dokumentaciju

  • 32
FK Vojvodina - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Potpredsdnik Partizana Vladimir Vuletić ekspresno je odgovorio na izjave generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića na temu novca koji crno-beli duguju Savezu!

Podsetimo, Šurbatović je istakao da Partizan duguje milion evra FSS, da je Savez u prethodne četiri godine dao skoro 4.5 miliona crno-belima, kao i da je klub iz Humske glasao za taksu solidarnosti od tri odsto.

- Fudbalski klub Partizan će, u narednih nekoliko dana, javnosti predstaviti kompletnu dokumentaciju u vezi sa pozajmicama Fudbalskog saveza Srbije, vraćenim dugovima i otetim iznosima taksom od tri posto na svaki međunarodni transfer. Tada će biti jasno ko je kome koliko dao, a koliko oteo. Taj saldo će razvejati sve sumnje - rekao je Vuletić za Telegraf.

Inače, prema saznanjima našeg portala, Partizan bi u utorak trebalo da se obrati javnosti sa zvaničnim podacima i dokumentacijom.

Video: Zbog ove parole Grobara meč kasnio 11 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. septembar 2020 | 11:20

    Сигурно, они су експерти за замазивање очију и показивање "доказа" без меморандума, печата и потписа...клуб ловаца у мутном, од спорта "пљување у даљ" уместо да играју свој "ногомет" итд,итд...

  • Grobari

    13. septembar 2020 | 13:43

    Hajde da se vratimo u nasu domovinu Hrvatsku

  • Argos

    13. septembar 2020 | 13:21

    Osvajali 11 titula u bivsoj Jugoslaviji a Zvezda 20 a posle raspada se sve njima namestalo svakom jasno e sad nece moci vise dosta vas drzava podrzala od osnivanja inace ne bi postojali vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA