≫ 

Stanojević otkrio imena četvorice igrača koje Partizan želi da dovede: Jojić je trenutno najdalji

U fokusu su domaći igrači...

  • 9
FK Partizan - FK Rad Foto: Marko Jovanović

Trener Partizana Aleksanndar Stanojević gostovao je u studiju TV Arena Sport u nedelju i tom prilikom  je otkrio imena četvorice igrača koje crno-beli žele da dovedu do kraja prelaznog roka!

Među njima je i vezista Bašakšehira Miloš Jojić za čiji potpis će crno-beli očigledno morati da se bore, jer su se pojavili i drugi klubovi.

- Fokus je na domaćim igračima, mislim da imamo korektne strance. Jojić je partizanovac, ali ima ponude iz Italije i Nemačke. Trenutno je najdalji od svih. Normalno je da smo na "stend baju." Sa Obradovićem smo isto razgovarali - rekao je Stanojević i dodao:

- Pregovaramo sa Čumićem i Svetozarom Markovićem već duže vreme. Ima mesta za svu četvoricu. U ponedeljak ćemo imati neke konkretnije infomacije. Igrači hoće u Partizan, ali niko od njih nije slobodan.

Stanojević je istakao i da mu je Jojić i te kako potreban da bi mogao da modifikuje formaciju tokom utakmica, kao i Obradović, a pominjao je opcije sa 3-5-2 i 3-4-3.

Što se tiče igrača u Superligi, Stanojević je rekao:

- Ima dosta dobrih igrača u Spartaku i TSC-u, tu je i mali Vlalukin.

Video: Stanojević posle Rada: Kontrolisali smo meč, posebno me raduje odbrana

Žoze Murinjo protiv Karla Ančelotija sa Hamesom Rodrigezom. Ipak su Pevci blagi favoriti s kvotom 1,90. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Totenhem – Everton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marlon

    13. septembar 2020 | 15:43

    AJDE JOJA, ČEKAJU TE TVOJI GROBARIIII DA PONOVO OSVAJAMO TITULE I IGRAMO EVROPU...

  • 1789

    13. septembar 2020 | 16:21

    Nekad bila vest da Dejo i Pancev treba da predju u Partizan, Zvezdu, nebitno. Sad ovi koji su top prelaznog roka poznati u svojoj porodici, MOZDA

  • Sergej

    13. septembar 2020 | 17:01

    Fejsal Mulić!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA