≫ 

Evo zašto Biliću treba Bane Ivanović: Vardi napao Zlatnu kopačku, Lisice pregazile VBA za pola sata

Fantastičan start za Lester i Brendana Rodžersa

  • 0
Jamie Vardy, Džejmi Vardi Foto: Tanjug/AP

Posle Fulama, ni drugi novajlija Vest Bromvič Albion se nije proslavio na premijeri na svom terenu u novoj sezoni Premijer lige. Lester je odigrao sjajno drugo poluvreme i za pola sata ubedljivo porazio na Hautornsu ekipu Slavena Bilića - 0:3.

Blistao je Džejmi Vardi, dvostruki strelac sa bele tačke, ali je posao gostima olakšao novajlija iz Atalante Timoti Kastanj, Belgijanac koji je u 57. minutu glavom majstrski zatresao mrežu Vrećica na centaršut Denisa Preta.

Taj pogodak, posle na momente dosadnog prvog poluvremena, uticao je na veliki pad u ekipi koju trenira hrvatski stručnjak Slaven Bilić, a umorne igrače VBA dotukao je maestralni Džejmi Vardi.

Najbolji strelac Premijer lige prošle sezone nastavio je tamo gde je stao. Prvo je sam izborio najstrožu kaznu posle prekršaja Notona u 72. minutu, a u 83. je realizovao najstrožu kaznu posle i faula na Džejmsu Džastinu.

Dva puta je majstorski šutirao u isti ugao golmana VBA i potvrdio zaslužen trijumf Lisica na otvaranju nove sezone.

Ekipa Brendana Rodžersa odigrala je sjajan meč i već na startu poslala poruku da ima ozbiljne ambicije u novoj sezoni, dok je Slavenu Biliću evidentno hitno potreban Branislav Ivanović, ako želi da pokuša da opstane u Premijer ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA