≫ 

Zvezdini problemi pred Omoniju: Stanković ne računa na dvojicu napadača, još ne zna ko će igrati

Crveno-beli bez Tomanea i Boaćija na Kipru

  • 23

Izgleda da neće samo visoka temperatura u ovo doba na Kipru biti "bočni" problem Crvene zvezde protiv Omonije, u okviru 3. kola kvalifikaicja za Ligu šampiona!

Trener crveno-belih Dejan Stanković otkrio je da će srpski šampion u Nikoziji imati podršku samo dvojice napadača s obzirom na to da je Ričmond Boaći povređen, a Antonio Tomane, prema njegovim rečima, nije u konkurenciji za tim.

- Videćemo za napadača ko je najbliži. Boaći ima povredu, 14 milimetara istegnuće zadnje lože, to se pokazalo kao ozbiljan problem. On je van stroja sigurno - rekao je Stanković i dodao:

- Ostali, hvala Bogu, svi su zdravi. Ben i Katai nisu počeli na Brdu protiv Čukaričkog, hteo sam da ih sačuvam. Bila je to dobra odluka i biće spremni da počnu utakmicu na Kipru. Rodić je okej, Gobeljić je okej, imamo još dva dana da odlučimo koji će sastav izaći.

Što se tiče napadača, vredi pomenuti da je novajlija Dijego Falčineli jedini klasičan špic. Tu je i Aleksa Vukanović, ali će mesto "devetke" od prvog minuta sasvim sigurno zauzeti El Fardu Ben. Podsetimo, crveno-beli su u nedelju predali UEFA spisak licenciranih fudbalera.

Inače, Zvezda će protiv Omonije za plasman u pelj-of Lige šampiona igrati u sredu od 17 časova, a očekuje se da u to doba dana temperatura bude i do 35 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    14. septembar 2020 | 13:56

    Jaka steta!!! Bez Boacija smo navikli on je poslednji gol dao u Novembru! Tomane i onako ne moze vola da nabode tako da smo pojacani na Kipru bez brige. Ko god da igra spica taman i Mrkela pre ce ga dati od Boacija i Tomanea!

  • rf

    14. septembar 2020 | 13:02

    Od srca im zelim da ispadnu. Da vidim odakle ce onda nalivati lovu u zvezdu

  • Nemanja

    14. septembar 2020 | 12:41

    A sta je sa pavkovom on ke rodjen za ovakvu igru da da gol niizcega..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA