≫ 

Partizan licencirao 24 igrača za meč sa Moldavcima: Dve promene u odnosu na duel sa RFS-om

Sa spiska je izostao drugi levi bek Rajko Brežančić zbog povrede primicača, dok je umesto Nemanje Miletića dopisan Aleksandar Miljković

  • 12
FK Partizan - FK Rad Foto: Marko Jovanović

Partizan u četvrtak nastavlja esvopsko putešestvije ka Ligi Evrope i to gostovanjem ekipi Sfintul Georgija. Meč u Moldaviji se igra od 19.00 časova (RTS 1, Arena Sport 1), a crno-beli su pomenuti izazov licencirali 24 fudbalera.

U odnosu na prvo kolo kvalifikacija i duel sa letonskim RFS, sa spiska je izostao Rajko Brežančić, koji je teže povredio primicač i odsustvovaće nekoliko sedmica, dok je trener Aleksandar Stanojević “dopisao” novajliju na desnom beku Aleksandra Miljkovića, koji je nedavno stigao u klub umesto Nemanje Miletića.

Na spisku trenera Stanojevića se nalaze – golmani; Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović; odbrana - Aleksandar Miljković. Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Maki Banjak, Igor Vujačić, Slobodan Urošević – vezni red: Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Nikola Čolić, Denis Stojković, Lazar Pavlovć, Lazar Marković, Sejduba Suma – napadači: Umar Sadik, Bojan Matić i Nikola Štulić.

Kompletna ekipa Partizana, odnosno igrači koje trener Stanojević odredi za meč sa Sfintul Georgijem, stručni štab i mala delegacija iz kluba (do deset ljudi), koja u sredu putuju u Moldaviju na utakmicu 2. kola Lige Evrope, obaviće sutra PCR test na korona virus, jer tako nalaže UEFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    14. septembar 2020 | 17:25

    MOLDAVCI ZGAZITE franjevce

  • Ja

    14. septembar 2020 | 16:42

    Kad vidim da nema Miletica u sastavu, jasno mi je da ce biti tesko i da ce nam ovaj poluamaterski klub dati gol lagano! Oterali ste coveka koji je bio STUB odbrane! VVV napolje!

  • 5 PAVELIĆEVIH NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

    14. septembar 2020 | 19:27

    SVETI ĐORĐE GAZI vatikance

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA