Bio je biser Zvezde, kupio ga Mančester Siti, a sada nastavlja karijeru u Sloveniji

Luka Ilić mora na novu pozajmicu

  • 8
Luka Ilić Foto: MN Press

Luka Ilić nastavlja svoje "putešestvije" širom Evrope nakon odlaska iz Zvezde u transferu vrednom 5,5 miliona evra, kada je napustio Marakanu u "paketu" sa svojim mlađim bratom Ivanom i potpisao za Mančester Siti. Kako saznaje Telegraf, stariji Ilić je na pragu Olimpije iz Ljubljane.

Čeka se samo da Olimpija u utorak realizuje transfer Endrija Čekičija u turski Ankaraguču, nakon čega će se otvoriti mesto stranca, koje bi trebalo da popuni Ilić.

Podsetimo, braća Ilić su karijeru počela u Crvenoj zvezdi odakle su 2017. godine potpisali ugovor sa Mančester Sitijem. Luka Ilić je poslednje dve godine igrao u holandskoj Bredi, gde mu se prošle sezone pridružio i mlađi brat Ivan.

Ovoga leta ima se karijere razdvajaju. Ivan je nešto ranije potpisao za Veronu, takođe kao pozajmljen igrač, dok će Luka probati da se dokaže na pozajmici u Sloveniji.

Video: Stanković pred meč na Kipru: Imamo još dva dana da odlučimo koji će sastav izaći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • second hand

    14. septembar 2020 | 15:48

    kazem ja vama ..sve sto je iz zvezde je cisti laznjak...sve je to za petu ligu..lazni prvak srbije prodajelaznjake ko i prodavnici polovne robe...muko nasa i sramoto nasa...

  • Žarkov Dragan

    14. septembar 2020 | 16:35

    Ljudi moji dal je moguće da jedan od braće Ilić i biser koji je trebao da bude novi Bekenbauer ide da i igra fudbal u Olimpiji iz Ljubljane.Ne mogu da verujem da odeš u pravi klub i ništa ne pokažeš da te već šalju u klub na pozajmicu.

  • BralE

    15. septembar 2020 | 21:29

    Ero šta se desi sa mladim talentima, kad kojekakvi jedva dočekaju da se o njih okoriste i prodaju ih još kao nezrele klince, umjesto da ih naprave ljudima tu kod kuće, pa onda pošalju u bijeki svijet. Al‘ jbg, ko zna, da li bi oni sami i onda imali koristi od istih tih klinaca! Bolje odma‘ pokupiti neku premijicu u privatni dzep, nego riskirati! I tako ti talenti završe u zenu svoje karijere u Olimpiji, Mariboru, Italijanskoj Serie B itd. Tuzno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA