≫ 

Marin obradovao Milojevića u 87. minutu golom za osminu finala Ligi šampiona

Al Ahli slomio otpor iračkog rivala i izborio plasman u osminu finala

  • 4

Dve utakmice i dve pobede za saudijski Al Ahli u grupnoj fazi Lige šampiona Azije, a ova izborena ovog ponedeljka vredna je plasmana u nokaut fazu.

Ekipa Vladana Milojevića savladala je na svom terenu iračku Al Šortu sa 1:0, a strelac pobedonosnog gola bio je Marko Marin u 87. minutu.

Treba istaći da su gosti celo drugo poluvreme proveli braneći se sa igračem manje, posle isključenja desnog beka Mavija, a Al Ahli je do pobede stigao iz jedinog šuta na gol u drugom poluvremenu koji je upotuio bivši vezista Zvezde.

Zanimljivo, Marin se nedavno vratio u prvi tim Al Ahlija nakon sedam utakmica koje je propustio. Nekadašnji vezista crveno-belih je odigrao dobar meč, a pored pobedonosnog gola iznudio je i crveni karton za gostujućeg desnog beka.

Al Ahli je posle dva kola prvi u grupi sa maksimalnim učinkom, a kako se Al Vahda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata povukla iz takmičenja, Al Ahli je sa dve pobede prošao u osminu finala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA