≫ 

Blago Lampardu kad ima Risa Džejmsa: Pojačanja od 160 miliona gledala kako desni bek rešava Brajton

Plavci trijumfovali na premijeri u novoj sezoni - 1:3 (0:1)

  • 0
FC Brighton - FC Chelsea Foto: Tanjug/AP

Renovirani, skupoceni tim Čelsija trijumfovao je na premijeri u novoj sezoni u Brajtonu sa 3:1.

Oni koji su najviše plaćeni nisu oduševili. Kai Haverc (100 miliona) je pokazao da mora da očvrsne za fudbal na Ostrvu, dok je Verner (60 miliona) osim izborenog jedanaesterca u prvom poluvremenu uzalud trčao 90 minuta.

Ris Džejms je apsolutni heroj ovog trijumfa tima Frenka Lamparda. Sjajni desni bek je prelomio meč fantastičnim golom u 56. minutu kada je delovalo da će Brajton pokvariti planove gostima iz Londona.

Prerthodn0 je Žoržinjo sa bele tačke doneo prednost Plavcima u 23. minutu posle prekršaja Rajana na Verneru, ali je fantastičnim golom u 53. Belgijanac Trosar poravnao rezultat na 1:1.

Ipak, Džejms je samo nekolikpo sekundi kasnije zaista prelepo matirao Rajana, a svaku dilemu oko pobednika ovog meča otklonio je Kurt Zuma posle kornera koji je izveo upravo Džejms, heroj pobede Plavaca u 66. minutu.

Čelsi je posle svega viđenog zaslužio trijumf iako se Brajton dobro držao. Ipak, ne bi puleni Frenka Lamaparda smeli da se opuste, moraju pod hitno da nastave sa ispravljanjem grešaka pogotovo jer ih sledećeg vikenda očekuje derbi s Liverpulom u Londonu.

I pravi test za Haverca i Vernera, tandem od 160 miliona evra, da pkažu zašto su dovedeni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA