Zvezda ili Omonija, svejedno nam je: Srbin iz Olimpijakosa se oglasio pred meč crveno-belih

Bolji početak sezone nije mogao ni da zamisli…

  • 2
Lazar Ranđelović Foto: AP/Tanjug

Lazar Ranđelović je prošle subote u finalu Kupa Grčke, koje ste mogli da pratite u direktnom prenosu na TV Arenasport, postigao jedini gol i tako Olimpijakosu doneo pobedu protiv AEK-a (1:0) za 28. trofej u nacionalnom kupu, odnosno novu "duplu krunu".

- Od prvog dana kada sam došao u klub osećam sreću i zadovoljstvo. Velika mi je čast što igram za giganta poput Olimpijakosa i što sam deo klub koji prati ogromna armija navijača. Sjajno je igrati ovde - poručio je iz Atine za Arenasport krilni fudbaler crveno-belih.

Zadovoljstvo Ranđelovića je još veće zbog pohvala koje stižu sa svih strana i, pre svega, što se portugalski trener Pedro Martins proteklog vikenda uverio da Srbinu može da poveri zahtevne zadate u najtežim utakmicama.

- Zadovoljan sam svojim partijama! Prva godina mi je u Grčkoj, ali sam se brzo uklopio. Nadam se i verujem da mogu još bolje - puca od samopouzdanja nekadašnji igrač Radničkog iz Niša.

Olimpijakos je kao šampion Grčke miran do plej-ofa za Ligu šampiona, a tamo ga čeka ili Crvena zvezda ili Omonija.

Protiv Kiprana su Atinjani igrali pre dva meseca prijateljsku utakmicu i lagano pobedili "legiju stranaca" koju je u Nikoziji okupio Norvežanin Hening Berg. Beogradske crveno-bele poznaju još od prošle sezone, kada su se sreli u grupnoj fazi elitnog UEFA takmičenja (Zvezda pobedila u Beogradu 3:1, Olimpijakos u Atini 1:0).

Gledano isključivo iz sportskog ugla, Ranđelović nema posebne želje pred plej-of.

- Iskreno mi je svejedno sa kim ćemo igrati dvomeč u plej-ofu. Prošle godine smo igrali sa Zvezdom, tako da ako nam opet protivnik bude prvak Srbije, siguran sam da ćemo odigrati dve uzbudljive i dobre utakmice - rekao je Ranđelović i ujedno dodao kome daje veće šanse na Kipru, gde Crvena zvezda gostuje u sredu (prenos na TV Arena sport 1 od 17 časova).

- Teško mi je da govorim o tome ko ima veće šanse, ipak, mislim da je prednost na strani Crvene zvezde. Ali… To je fudbal, ko bude bolji pobediće.

Kreće finale Istoka u NBA ligi - sastaju se Boston, koji je izbacio šampiona Toronto, i Majami. Seltiksi su blagi favoriti u prvom meču, kvota na njih je 1,80, a na tim s Floride 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Boston - Majami

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA