Andrija Živković heroj Soluna: Pre 20 dana bio član Benfike, sad ih sa PAOK-om izbacio iz LŠ

Blistao je i Živko Živković na golu grčkog tima

  • 21
Andrija Živković Printskrin: https://streamja.com/

Andrija Živković će za navijače Benfike definitivno biti jedan od najomraženijih fudbalera koji su nosili dres tog kluba! Osim toga što do ovog leta nije želeo da ode iz kluba zbog visokih primanja, sadašnji igrač PAOK-a izbacio je svoj nekadašnji klub iz kvalifikacija za Ligu šampiona!

PAOK je na "Tumbi" dočekao Benfiku u 3. kolu i na kraju je slavio sa 2:1 zahvaljujući golovima u 63. i 75. minutu! Počasni pogodak za Benfiku delo je Rafe Silve u 94. minutu!

Domaćin je poveo najpre kada je Đanulis iskoristio asistenciju Akpoma i iz neposredne blizine pogodio za 1:0, da bi 12 minuta kasnije i sam bio asistent kod gola Živkovića. Zanimljivo, Srbin je samo devet minuta ranije ušao na teren sa klupe, a pogodak protiv bivšeg kluba nije proslavio.

Blistao je i drugi Živković u redovima domaćeg tima - Živko, koji je igračima Benfike odbranio tri izgledne prilike. Poslednju u 57. minutu kada se "bacio kao mačka" posle šuta Evertona i izbacio loptu u korner.

Inače, Benfika je bila bolji rival u prvom poluvremenu, ali su promašaji Seferovića, odbrane Živkovića i stativa "presudili" da na odmoru ne bude golova. Takođe, i Kristos Tzolis je u redovima PAOK-a mogao barem do jednog gola od dve sjajne šanse koje je imao u drugom delu.

Pogledajte golove PAOK-a koji će u plej-ofu LŠ igrati protiv ruskog Krasnodara:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    15. septembar 2020 | 22:24

    Hahaha koji samar za Benfiku..ojadio ih za tolike pare, a sad jos izbacio iz LS u inat svima

  • Miroslav

    15. septembar 2020 | 22:16

    Svaka čast momku, ali jako sebe tesko motivise na rad, ovo je bio inat, inace imao je potencijala za top 5 liga. Kaze komentator nije se bas prijateljski rastao sa prethodnim klubom, nije ni sa Partizanom kako se secam, dva odlaska iz kluba u karijeri i oba neprijateljski, videcemo kako ce biti na izlasku iz paoka...

  • Grk Meja

    15. septembar 2020 | 22:11

    Srušiše srbi Srpsku Benfiku!!!! Gorece Thessaloniki noćas!!!! 🇬🇷🇷🇸 PAOK-PARTIZAN Αδέλφια για πάντα!!!! ⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA