≫ 

Svi penali na Kipru: Borjan birao istu stranu do kobnog šuta, Degenek ohrabrio golmana sporošću

Zvezda je prošla kroz novi evropski penal triler!

  • 15

Fudbaleri Crvene zvezde i Omonije rešili su 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona tek posle penala - Kiprani su otišli dalje sa 4:2 na penalima, a posle 1:1 u 120 minuta igre.

Bilo je 1:1 posle 120 minuta igre po velikoj sparini i vrućini na Kipru, koja je "sasekla" obe ekipe.

Nisu ni domaćini mogli da se bore sa time, ekipe su delovale kao grogirani bokseri, igralo se spuštenog garda u dodatnih 30 minuta, bilo je jasno u većem delu završnice da sve vodi ka penalima.

Onda je na scenu stupio Borjan, koji je imao zadatak da ponovi epsku partiju viđenu protiv Kopenhagena, nije mu uspelo.

Bili su efikasni igrači Zvezde i Omonije za 2:2, a onda je udarac Falćinelija "pročitao" Fabijano. Posle je povela Omonija sa 3:2 golom Kakulisa, pa je Degenek morao da pogodi.

Nije se proslavio, nije ni uhvatio zalet, pao je u igri nerava sa sporim prilaskom, pa je i njega "pročitao" Fabijano.

Na kraju je presudio Lecjaks, koji je gađao svoj desni ugao, a Borjanov levi ugao. Borjan se sve vreme bacao u levu stranu, ovaj put je ostao "ukopan" u mestu, i baš tada je Lecjaks gađao stranu koju je Borjan stalno procenjivao kao šutersku.

Zvezda je tako ostala bez Lige šampiona, a za Ligu Evrope tek treba da se izbori kroz plej-of.

Video: Zvezda gubi na Kipru, Borjan izveo loš potez

Video: Ben centrirao, a Ivanić sa pet metara dao gol glavom i bacio Dekija na kolena

Video: Borjan maestralnom reakcijom spasio crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš od rodjenja

    16. septembar 2020 | 20:45

    Pa ne možemo večno da se oslanjamo na sreću u penalima i da igramo ziheraški. I prošle i pretprošle godine nismo nikoga pobedili u regularnom delu i na sreću i Borjanovu lucidnost smo prolazili, pa ne može večito tako. Ne može Borjan stalno da nas spasava. Stanković je promašio sa svim izmenama i izvodjačima penala i nadao se da je taličan kao Miloje, italijanska ziheraška filozofija, a nismo Italijani. Morali smo da ih dobijemo mnogo ranije a mi smo čekali penale i Borjana. A transfer politika kupovanja na silu nekih poluigrača za centarfore je jasna samo Terziću i menadžerima. I onaj bagljavi Tomane je bolji od Falčinelija. I LE je uspeh za ovu ekipu.

  • Ortodox RS

    16. septembar 2020 | 20:51

    Ovaj Talijan bas pravo pojacanje.Kao u ostalom i svi do sada.Zvezda mora imati trenera.Deki je igracka i ljudska velicina ali ocigledno mu ovaj posao ne ide.

  • bale

    16. septembar 2020 | 20:26

    Borjan ima kredit mogao je i da se skloni sa gola ne bi mu niko zamerio,potezi Dekija su bili takvi kakvi jesu Jovancic prva utakmica Falcineli takodje bukvalno,Nikolic na klupi i tako neke stvari neznam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA