≫ 

Od Seltika do Tirane: Zvezdu čeka pakao i u žrebu za plej-of Lige Evrope

Izvlačenje parova je zakazano za petak 18. septembar

Crvena zvezda Tirana Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Već u petak 18. septembra Crvena zvezda će saznati imena rivala u plej-ofu Lige Evrope.

Kako sada stvari stoje, crveno-bele očekuje širok dijapazon protivnika, od giganta svetskog fudbala (Seltik), preko starih poznanika Ludogoreca i Tirane, pa sve do autsajdera Fole Eš ili Linfilda.

Zanimljivo je i da se i u ovoj fazi igra jedan meč (1. oktobra), za razliku od plej-ofa Lige šampiona gde se igraju dve utakmice.

Zvezda će biti nosilac među povlašćenima na žrebu, a naćiće se u stazi šampiona sa timovima koji tokom večeri budu eliminisani iz trećeg kola Lige šampiona.

Među nepovlašćenima će biti šampioni svojih zemalja koji su ispali u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako sada stvari stoje, potencijalni rivali srpskog šampiona u plej-ofu za Ligu Evrope su: Seltik (Škotska), Astana (Kazahstan), Ludogorec (Bugarska), Legija (Poljska), Šerif (Moldavija), Kluž (Rumunija), Slovan (Slovačka), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Fola Eš (Luksemburg), Linfild (Severna Irska), Tirana (Albanija).

Napomena: Ovi rivali dolaze u obzir ukoliko zabeleže prolaze u utakmicama 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope koje se igraju u četvrtak.

Video: Zvezda ispala iz Lige šampiona posle penal drame, čeka ih borba za Ligu Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sd

    16. septembar 2020 | 23:22

    Kakav bre fudbal, kakva Zvezda, Partizan i ostali mrsomudi na državnom budžetu, ukinuti ovu sramotu a pare namenjene za nacionalni stadion hitno usmeriti za dobrobit dece, zabraniti dovodjenje istrošen ih propalih fudbalera i ako se igra igrati samo sa našom decom, zabraniti prodaju do 25 godina OVO JE SRAMOTA ŠTO SMO VEČERAS GLEDALI.

  • AHAB

    16. septembar 2020 | 23:51

    E,MOJ DEKI,DA TI NIJE MURINJO UZOR U POSLU, POŠTO TI JE BIO I TRENER... MENJAŠ IVANIĆA SA JOVANČIĆEM? SVE SI NAM OBJASNIO TIME...ŠTA AKO NE UDJETE NI U LIGU EVROPE? PEDALA ?? UMESTO PAVKOVA DA SI UBACIO,TI JOVANČIĆA,KOJI NI U PRVENSTVU NE IGRA,DEFANZIVAC KLASIČAN...ČUVAO SI 1 : 1 , JEL MOGUĆE....

  • Strucnjakowsky

    16. septembar 2020 | 21:08

    Nema ni Lige Uefa. Zdravo bili pa videli. Ideja o evropskoj zvezdi je srusena kad je otišao Milojević.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA