≫ 

U Dinamu ljuti jer nema VAR-a: Kontroverzna situacija izbacila Hrvate iz Lige šampiona?

Jedan momenat sa posebnom gorčinom spominju igrači Dinama

  • 0
FK Dinamo Zagreb Foto: Tanjug/AP

Dinamo je izgubio u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Ferencvaroša sa 2:1, a u klubu su ljuti zbog sudijske odluke.

Zoran Mamić, trener Dinama, imao je šta da kaže posle utakmice.

- Ferencvaroš je iskoristio svoje prilike. Mi svoje nažalost nismo. Nakon primljenog gola u prvom minutu smo se relativno brzo oporavili, uhvatili konce igre i izjednačili. Nakon toga smo opet izgubili konce igre, nismo bili pravi - rekao je Mamić, a prenosi Index.hr.

- Imali smo dominaciju. Bili smo nekoliko puta opasni pred golom Ferencvaroša. Zapravo sve prilike koje smo imali u prvom i drugom delu su bile vrlo dobre. Nažalost, nismo ih iskoristili, Ferencvaroš svoje jeste i čestitam im još jednom. U najavi utakmice smo rekli šta je naš cilj. Nažalost, danas nismo uspeli. Treba da se spustimo i vratimo u realnost, da shvatimo da nismo ušli u plej-of.

Sa tim stavom se ne miri napadač Lirim Kastrati.

- Naravno da se ne osećamo dobro. Postigli smo gol koji nam nije priznat, to se događa kada nemamo VAR. Ljuti smo svi, ali dali smo sve od sebe. Danas nismo imali sreće. Ljut sam što nismo uspeli. Od sutra ćemo se koncentrisati za sledeće utakmice. Moramo brzo zaboraviti poraz od Ferencvaroša. Ne možemo živeti od onoga što je prošlo, sad moramo razmišljati o doigravanju za Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA