≫ 

Bejl se vraća u Totenhem, ali će Real morati da finansira deo plate

S njim u paketu ide i levi bek Regiljon

  • 0
Đani Infantino i Geret Bejl, FIFA Svetsko klupsko prvenstvo 2018 Foto: Guliver/Getty Images/Francois Nel

Geret Bejl se vraća u Totenhem - i to posle sedam godina nakon što je iz ovog kluba za rekordnu sumu od 90 miliona funti prešao na Santjago Bernabeu!

Za to vreme je osvojio sve sa "kraljevskim klubom", bio čak u junak finala Lige šampiona, ali će madrid napustiti kao "persona non grata" s obzirom na to da je u psolednje dve sezone nonšalantnim ponašanjem dovodio navijače Reala do ludila.

Bejl će u Totenhem doći na jednogodišnju pozajmicu, ali će platu od 13 miliona evra godišnje, doduše jednim delom, finansirati i sam Real - tvrdi "Dejli Mejl."

Vredi pomenuti da dva kluba nisu zvanično potvrdila Bejlovu pozajmicu, ali engleski mediji pominju i to da je Velšanin u međuvremenu prošao i lekarske preglede.

Sa Bejlom u paketu će i levi bek Serhio Regiljon za kog je Totenhem pristao da plati 30 miliona evra, ali i da u transfer ubaci povratku klauzulu po kojoj će Španac za dve godine moći ponovo u Real za 40 miliona.

Zanimljivo, ovo je i svojevrsna pobeda Totenhema nad Junajtedom u prelaznom roku s obzirom na to da su Đavoli želeli i Bejla i Regiljona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA