≫ 

Transferi: Bejl se vratio kući, Liverpul jači za Alkantaru, Subotić kod Robija

Pratili ste najnovija dešavanja na transfer pijaci, i sutra budite uz Telegraf koji vam donosi najsvežije vesti

  • 1
Geret Bejl

Foto: twitter/Sky Sport

Najvažnije transfer vesti za 18. septembar:

 

*Geret Bejl doputovao u London i priključiće se Totenhemu

*Gasperini ostaje u Atalanti još tri godine

* Džeko na korak od Juventusa

*Alkantara u Liverpulu

*Suarez na čekanju

22.12 - Slika dana stiže iz Londona, a u centru pažnje je Geret Bejl, koji je doputovao u englesku prestonicu na potpis ugovora sa Totenhemom u koji stiže posle višegodišnjeg staža u Realu.

 

21.34 - Kineski Dalijen je dogovorio transfer Brazilca Žailsona (25, vezni) iz redova Fenerbahčea, čija će ga "sloboda" koštati 4.5 miliona evra.

20.32 - U toku dana pojavila se informacija da je Portugalac Diogo Žota u fokusu Liverpula, a samo nekoliko sati kasnije stiže vest da je transfer pred realizacijom. Dve strane pregovvaraju, posao za igrača vodi čuveni Žorž endeš, a Redse bi ova investicija mogla da košta 40 miliona evra.  

19.56 - Lion je razočarao navijače Barselone, i to tako što je promovisao novi dres Memfisa Depaja! Jasna je poruka da neće tek tako lako biti prodat Kataloncima - prošlo je vreme kada su kao od šale dovodili koga su hteli...

 

19.06 - Odužila se saga oko prelaska Dijega Godina u Kaljari! On će na kraju ipak kao slobodan igrač otići u novi klub, potpisaće do juna 2023. godine. Onda se sve otvara za dolazak Artura Vidala u Inter. Prethodna opcija je bila da Inter plaća pola ugovora Godinu, ali je uprava kluba iz Milana ipak uspela da "izboksuje" svoje uslove i oslobodi se igrača.

18.40 - Diogo Žota je novi pik Liverpula, posle dovođenja Alkantare! Navodi se da bi moglo da dođe do rokade sa Vulvsima, jer oni žele štopera Liverpula Ki Jana Huvera.

17.00 - Zvanično je, Alkantara je igrač Liverpula. Redsi su ga predstavili atraktivnim promotivnim snimcima.

 

 

16.23 - Bomba u Turskoj, Neven Subotić će biti novi adut Roberta Prosinečkog!

15.24 - Gordan Petrić novi je trener Gorice.

 

 

14.57 - Geret Bejl je zvezda dana, snimljen je i njegov povratak u Englesku.

 

13.43 - Zidan će ipak otpisati Luku Jovića, kome se traži novi klub. Više detalja možete pronaći na ovom linku.

13.19 - Atalanta je najveći posao za budućnost završila tako što je Đan Pjero Gasperini potpisao trogodišnji ugovor, biće u Bergamu do juna 2023. godine!

12.27 - Gonzalo Iguain je otišao iz Juventusa, Stara dama mu je priredila oproštaj na društvenim mrežama kroz nezaboravne momente. Očekuje se da uskoro bude predstavljen u Bekamovom Interu Majami.

 

12.25 - Tijago Alkantara se oprostio od Bajerna, pred odlazak u Liverpul.

 

11.00 - Bejl je Totenhemov! Kako javlja poznati transfer insajder, Fabricio Romano, Geret Bejl će narednu godinu provesti na pozajmici u Totenhemu! Potvrđeno mu je da su i Bejl i Serhio Regilon završili sve sa papirologijom i da će uskoro i zvanično biti predstavljeni kao nova pojačanja. Obojica su potpisala ugovore, prošla lekarske preglede u Madridu i uskoro se očekuje zvanično predstavljanje.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

[🚨🛫] Bale and Reguilon are Spurs! Here we go confirmed for @spursofficial ⚠️ - Gareth Bale and Sergio Reguilon have just left Madrid and they’re both flying to London! 🛩 - Both deals with Tottenham have been completed. Paperworks also signed, contracts to be completed on next few hours. Medicals already done in Madrid. Official announcement soon. 🌟 - Bale is joining Spurs on a one-year loan with his salary shared w/Real Madrid, Reguilon will sign on a permanent deal with a buy back option clause for €45m [final fee agreed!]. 🤝 - Here we go confirmed! Both deals are 100% done, Daniel Levy signed two top players for #THFC. Key people for the negotiations: Jonathan Barnett on Bale side, Kia Joorabchian y @borjacouce on Reguilon side. 🥇🏁 #thfc #tottenham #spurs #bale #garethbale #reguilon #sergioreguilon #real #realmadrid #herewego #mourinho #transfersОбјава коју дели Fabrizio Romano (@fabriziorom) дана

 

10.15 - Edin Džeko je na korak od Juventusa. To je bila i prva želja novog trenera Andree Pirla, a transfer iz Rome vredan je 16,5 miliona evra. To će zaustaviti tranfer Luisa Suareza, koji je položio test za polaganje italijanskog jezika, kako bi dobio državljanstvo.

09.30 - Tijago Alkantara danas na pregledima u Liverpulu. Očekuje se da Crveni posle njega dovedu i Ismailu Sara iz Votforda koji igra na bočnim napadačkim pozicijama, kao i u samom špicu. Za njega bi morali da plate 44.000.000 evra.

09.15 - Geret Bejl danas igra golf sa predsednikom Totenhema! Mediji su otkrili da je Velšanin, koji je inače veliki ljubitelj golfa, prijavljen za turnir u Londonu u kojem će mu jedan od protivnika biti i gazda Totenhema, Danijel Levi.

09.00 - Mančester Siti želi štopera Sevilje: Nakon što je propalo dovođenje Kulibalija iz Napolija, Građani su se okrenuli alternativi na poziciji štopera, a to je Žil Kunde iz Sevilje. Ipak, i on ima klauzulu od 90 miliona evra, koliko je Napoli tražio za Kulibalija.

08.30 - Milik prelazi u Romu! Poljak i Roma su dogovorili prelazak, a on će prvu godinu provesti kao pozajmljen igrač za 3 miliona evra, uz obavezan otkup od 15 miliona evra i 7 miliona evra bonusa.

Kreće Bundesliga - večeras (20.30) šampion Nemačke i Evrope Bajern čeka Šalke na Alijanc Areni, a imajući u vidu kako su Bavarci završili prethodnu sezonu, gostima se loše piše. To kažu i kvote: kec je 1,15, a kombinazzija 1&4+ 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Šalke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA