≫ 

Žreb za LE: Zvezda imala sreće sa Jermenima ili Slovencima, Partizan i Voša se raduju domaćem terenu

Održan je žreb u Nionu, koji je Zvezdu odveo u Sloveniju ili Jermeniju, a Partizan i Vojvodina imaju priliku da budu domaćini

UEFA, žreb, Liga Evrope

Printskrin: Uefa.com

Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina saznali su imena protivnika u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope!

Crvena zvezda je posle ispadanja iz Lige šampiona za potencijalne rivale imala Ludogorec, Riga/Seltik, Sarajevo/Budućnost Podgorica i Ararat Jermenija/Celje.

U drugoj grupi žrebanja, Zvezda je od pomenutih imena dobila rivala koji se može proći bez mnogo problema, a to će biti Ararat ili Celje! Imali su crveno-beli sreće, ovo će biti daleko bolja opcija nego Seltik ili Ludogorec, a meč u Sloveniji ili Jermeniji će se u plej-ofu igrati 1. oktobra.

Partizan zna narednog protivnika, to je Šarloa iz Belgije, na gostovanju 24. septembra, a ukoliko crno-beli pobede, potencijalni rivali su bili Apolon/Leh, Granada/Lokomotiva Tbilisi i Sent Galen/AEK.

Od tih imena, crno-beli su dobili pobednike duela Apolon - Leh, a potencijalni meč se igra u Beogradu, ukoliko Partizan prođe Belgijance.

Vojvodina je bila u grupi 4, gde su sa druge strane bili Rostov/Makabi Haifa, Viljem II/Rendžers, Fehervar/Rems i Steaua/Slovan Liberec.

 

 

Novosađani su na izvlačenju dobili Fehervar ili Rems, igraće se na "Karađorđu" ukoliko tim Nenada Lalatovića prevaziđe 3. kolo.

Prethodno, Vojvodina će igrati protiv Standarda iz Liježa u 3. kolu, kao gost.

 

Srbija je ostala bez TSC-a, koji je odigrao neverovatan triler protiv FCSB, u kom je oboren i rekord zbog 6:6 pre izvođenja penala.

Podsećamo, svi mečevi 3. kola igraju se 24. septembra, plej-of se igra 1. oktobra.

Video: Zvezda ispala iz Lige šampiona posle penal drame, čeka ih borba za Ligu Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    18. septembar 2020 | 14:28

    NOSIOCI NA ŽREBU A 3 GOSTOVANJA ZA REDOM ? A IGRA SE 1 MEČ… OVO JE TOLIKO PROVIDNO I IZREŽIRANO OD STRANE BAGRE IZ UEFE…

  • Bole

    18. septembar 2020 | 15:56

    Realno Zvezda ce lagano uci u LE,a partizan nema potrebe da racuna na plej of jer ce ga sarloa izbacit lagano..

  • CH

    18. septembar 2020 | 15:23

    Kada se nekada davno igrao fudbal u Beogradu dolazio Real Bajern Barselona Milan. . . Gledali smo svetski fudbal i uzivali u igri.I kada izgubimo ili ispadnemo znali smo da su momci dali sve ali bas sve od sebe.Ovo danas smesno gledati.Izbacuju nas Kiprani a imamo strah od Moldavaca.Uzas.Zatvoriti ili prodati oba kluba ODMAH.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA