≫ 

3 penala, makazice i poraz obeležili Banetov debi za VBA, Ivić i Votford ispali od četvrtoligaša

VBA poražen na penale od Brentforda, dok je Njuport kod kuće slavio rezultatom 3:1 protiv Votforda

  • 0
FK Njuport

Printskrin: streamja.com

Srpski menadžer Vladimir Ivić i njegov Votford završili su učešće u ovosezonskom izdanju Liga Kupa već u 3. kolu, i to posle iznenađujućeg rezultata na gostovanju Njuportu!

Votford je od člana Lige 2, odnosno četvrtog po rangu takmičenja u Engleskoj, poražen rezultatom 3:1 što je i te kako rzaljutilo navijače gostujućeg tima koji su svoj bes iskazali na društvenim mrežama.

Njuport je za deset minuta prvog dela dao dva gola, učinili su to Abrahams u 18. iz penala i Labadi u 28. minutu, da bi se Votford vratio u igru takođe pogotkom rezerviste Penarande sa bele tačke u 54. minutu. Konačan rezultat postavio je Amond u 65. minutu, dok je Votford meč završio sa igračem manje zbog toga što je Stipe Perica pocrveneo u 89. minutu.

 

Od Liga Kupa se oprostio i Vest Bromvič Albion koji je kod kuće poražen od Brentforda na penale! Posle regularnih 90 minuta bilo je 2:2, da bi gosti bili precizniji sa bele tačke - 5:4.

Bio je ovo meč u kom je za VBA debitovao nekadašnji reprezentativac Srbije Branislav Ivanović, ali i mč u kom su u regularnom delu viđena tri penala i makazice igrača Brentforda Markondesa za 1:1 u 58. minutu. Zanimljivo, samo minut kasnije Ivanović se preselio na klupu.

 

Rezultati:

Njuport - Votford 3:1

(Abrahams 18 pen, Labadi 28, Amond 65 - Penaranda 54 pen)

VBA - Brentford 2:3 (4:5 penali)

(Robson-Kanu 56 pen, Edvards 66 pen - Markondes 58, Fors 73 pen)

Vest Hem - Hal 5.1

(Snodgras 18, Haler 45, 90+1, Jarmolenko 56 pen, 90+2 - Vilks 79)

Luton - Mančester junajted u toku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA