≫ 

Bila na pregovorima u Humskoj, kraljica je transfera u komšiluku: Ko je "bomba" od 185 miliona evra?

Bivša Plejboj zečica do kraja prelaznog roka sprema još jedan bombastičan transfer, uz napomenu da uzima 10 odsto provizije za svaki posao

  • 6
Anamarija Prodan

Printskrin: Instagram/anamariaprodanreghecampf

Atraktivna Rumunka Anamarija Prodan, inače jedna od najboljih fudbalskih menadžerki, ponovo je u centru pažnje na transfer pijaci - i to zbog veziste FCSB-a (Steaue) Denisa Mana!

Da, u pitanju je fudbaler koji je bio najbolji na terenu u onom istorijskom meču između TSC-a i FCSB.a koji je završen rezultatom 6:6, a onda i 5:4 u penal seriji za Rumune.

Elem, Anamarija je gostovala u tamošđnjim medijima i priznala je da je vlasnik FCSB-a Điđi Beklali odbio 25 miliona evra za Komana i Mana u paketu, i to od strane Noriča koji je već nekoliko puta "kucao na vrata" ovog tima.

Prodanova je dodala i to da za Mana ima veliki broj ponuda iz Italije, Španije i Nemačke, a sveopšte je poznato da od svakog transfera ona ima "zakucano" 10 odsto na ime provizije.

Otuda i ne čudi što je ove godine vrednost Anamarije Prodan procenjena na 185 miliona dolara, a definitivno najviše novca je zaradila prodavajući Nikolaea Stančua. Najpre ga je prodala za 9.7 miliona iz Steaue u Anderleht 2016. godine i na taj način postavila transfer rekord u Belgiji.

Zatim je Sparta iz Praga istog igrača 2018. kupila za 3.75 miliona evra i na taj način je oboren rekord u češkom fudbalu, da bi Stanču u međuvremenu prodat Al Ahliju za 10 miliona evra. Zanimljivo, Rumun je potom oborio svoj rekord i vratio se u Slaviju za četiri miliona evra. Dakle, Anamarija je samo na Stančuu, na ime provizije, zaradila oko tri miliona evra!

Zanimljivo, ova Rumunka je svojevremeno dolazila i u Humsku kako bi sa Partizanom pregovarala oko svog klijeta Gabrijela Enakea koji je crno-beli dres zvanično nosio u sezoni 2018/19. Međutim, otišao je iz Humske najpre na pozajmicu, zatim je i raskinuo ugovor, iako je važeći imao do 2021. godine.

- Gabrijel Enake ima važeći ugovor sa Partizanom, ali zbog trenutne situacije potrebno je da razgovaramo o budućnosti. Da bismo rešili ovu situaciju, moraću da dođem u Beograd i sednem sa čelnicima kluba – rekla je Anamarija krajem decembra 2018. godine.

Inače, ova "kraljica transfera" se pre 12 godina slikala i za Plejboj.

- Ne vidim ništa loše u fotkanju za časopis za odrasle i čak bih pustila svoju ćerku da to uradi ako želi - rekla je Anamarija.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

 

Rumunka je potom priznala i da je muškarci žele iz dva razloga - jedan je zbog fudbalske saradnje, drugi je da je odvuku u krevet.

U međuvremenu je postala i predsednica rumunskog kluba Hermanštat, dok je njen suprug Laurensiu Aurelian Regekamf trener u Emiratima.

- Pre samo nekoliko trenutaka Hermanštat je postigao dogovor sa familijom Regekamf, koji će biti prisutni u klubu kao finasijska i sportska podrška. Naš klub podiže organizaciju na viši nivo pri čemu akcenat stavljamo na dugoročne planove. Ovaj dan slavimo kao novi rođendan, koji će klubu dati novu vrednost. Srećni smo što je Anamarija Prodan Regekamf naš novi investitor - rečeno je iz Hermanštata početkom juna.

Video: Bivša supruga albanskog fudbalera opet provokativna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA