≫ 

Zbogom, ubico: Da li je ovo najoriginalnija naslovna strana posvećena Luisu Suarezu?

"Mundo Deportivo" se vodio isključivo statistikom Urugvajca u Barsi

  • 1
Barcelona Eibar Foto: Tanjug/AP

Kao što je poznato, Luis Suarez je u četvrtak u ponoć i zvanično postao novi napadač Atletika iz Madrida s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor!

Barselonu je napustio posle šest godina, i to kao treći najbolji strelac u istoriji kluba sa 198 golova, četiti titule u Primeri, četiri Kupa Kralja, dva Superkupa Španije, jednu Ligu šampiona, jedan UEFA Superkupi i FIFA Svetsko prvenstvo.

Otuda i ne čudi što je "Mundo Deportivo" osmislio možda i najbolju naslovnu stranu za momka koji je praktično oteran sa Nou Kampa - Zbohom, ubico!

Kada kažemo oteran, tu mislimo na odluku novog trenera Ronalda Kumana da ne računa na Urugvajca sledeće sezone, a to mu je saopštio preko telefona.

Suarez je, prema navodima španskih medija, bio spreman da tu poslednju godinu ugovora odradi i na klupi kao rezervista. Međutim, visoka primanja (24 miliona te poslednje sezone) su rezultirali tome da ostanak ne bude opcija.

"El Pistolero" će za dve godine u Atletiku dobiti 18 miliona evra, a pominje se da je odlazak u Madrid bio isključivo njegova želja.

>>> Pokazao je Bajern na početku sezone da je još gladan, pobedio Šalke sa 8:0, a to nije dobra vest za Sevilju pred večerašnji (21.00) meč Superkupa Evrope u Budimpešti. Kvota na prvaka Evrope je 1,35, a kombinazzija 1&4+ nosi kvotu 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Sevilja.

Video: Ibra otkrio spomenik samom sebi i nasmejao navijače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • denis

    24. septembar 2020 | 09:58

    Iako navijam za Barsu ,voleo bih da im Suarez licno u direktnom okrsaju zabije het trik i da to bude poslednja utakmica na klupi barselone Kumana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA