Na Marakani žale što su Partizan i Vojvodina ispali iz Evrope: "Nadam se da će Zvezda ući u LE"

Pomoćnik Dejana Stankovića održao je konferenciju za novinare pred meč protiv Lučana

  • 24
Nenad Milijaš, Miloš Degenek, Milan Borjan Foto: Nikola Tomić

Nenad Milijaš je održao konfernciju za novinare na kojoj je pričao o gostovanju Mladosti iz Lučana na kojoj je bilo priče i o predstojećem meču protiv Ararata u plej-ofu za Ligu Evrope, kao i učešću srpskih klubova koji su završili svoju evropsku priču za ovu sezonu.

Zvezda za meč u Lučanima ne računa na povređenog Boaćija, kao i verovatno na Sanoga koga muči problem sa zglobom.

- Teško gostovanje, zna se da Lučani dobro igraju kući, sigurno teška utakmica za nas, ali ako igramo kako znamo, verujem da možemo da dođemo do pobede.  Neško Milovanović je dugo bio tamo trener, ja lično ga cenim i poštujem, sigurno da će imati motiv da se pokažu što bolje, nije lako igrati u Lučanima, ali sve zavisi od nas, znamo način njihove igre, pričali smo već sa igračima - rekao je Milijaš, koji je dobio pitanje da li se na Marakani gledao meč Ararat - Celje, kao i kako komentariše to što je samo Zvezda ostala u Evropi od srpskih klubova.

- Lučani su nam u glavi, gledali smo naravno utakmicu, ne bismo komentarisali Ararat. Jeste Zvezda ostala, nadam se da će ući u Ligu Evrope, žao mi je ostalih naših klubova koji nisu ušli. Prvo Lučani, potom Evropa i Ararat, biće vremena da pričamo.

Milijaš je upitan da li ova ekipa Zvezde trenutno ne pokazuje svoj pun potencijal.

- Ova ekipa svojim igrama i rezultatima na nekim utakmicama je pokazala da može više. Ima oscilacija na nekim utakmicama, oni igraju sve bolje iz meča u meč, ja verujem u njih, samo treba da prevaziđu taj problem u glavi i igraće bolje iz nedelje u nedelju.

Novinare je interesovalo da li na oscilacije utiče i veliki broj igrača u rosteru, što uslovljava česte rotacije.

- Meni je drago da imamo toliki broj igrača, da oni svojim zalaganjem i treniranjem dobiju šansu, nije u redu da neko ko toliko trenira ne dobije šansu. I da igra uvek istih 11 pitanje je da li ne bi bilo oscilacija. Gledamo uvek ko najbolje trenira i oni igraju.

Milijaš ističe da se Falčineli sve bolje snalazi i da misli da ga je ekipa dobro prihvatila.

- Ja ovako sa strane što vidim, mislim da ga je ekipa jako dobro prihvatila, igrao je odmah posle dva treninga, drago mi je da je postigao golove odmah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. septembar 2020 | 15:43

    Milijas i Sasa Ilic dva najveca gospodina. Nikada ruznu rec nisu rekli za vecitog rivala,ugledajte se na njih vi sto nikada ni macku sa praga niste sutnuli.

  • A.Stanojevic

    25. septembar 2020 | 16:07

    MI SMO GROMADA!!! Sve sto pocinje na ŠA stanoje ne voli tako da ŠAmrok,ŠArlora,a i sada mu kriva Macva iz ŠApca🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 🤷‍♂️

    25. septembar 2020 | 17:57

    Žao mi Voše i Lalata ali ove druge ocima ne mogu da gledam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA