≫ 

Oštetio je Partizan protiv Plzenja pre 3 godine, a sada će suditi Zvezdi utakmicu jeseni u Jermeniji

UEFA odredila arbitre za okršaj Ararata i crveno-belih

  • 13
Grk, sudija, Zvezda, Ararat

Foto: MN press

Jermenski Ararat poslednji je protivnik koji stoji na putu Crvenoj zvezdi ka grupnoj fazi Lige Evrope.

Odlučujući meč plej-ofa igra se u Jerevanu sledećeg četvrtka od 16 časova, a ovog petka je objavljeno i ime sudije koji će deliti pravdu na toj utakmici.

Radi se o Grku Tasosu Sidiropulosu koji je delegiran zajedno sa pomoćnicima Polihronisom Kostarasom i Lazarom Dimitrijadisom.

Grčka sudijska trojka je dobro poznata ovdašnjoj javnosti, posebno navijačima Partizana pošto su naneli veliku štetu njihovom klubu u meču protiv Viktorije iz Plzenja u okviru 1/16 finala Lige Evrope pre tri sezone.

Tada je u Beogradu bilo 1:1, Česi su postigli izjednačujući gol iz ofsajda, a kasnije je u Plzenju Partizan poražen sa 2:0 i eliminisan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    25. septembar 2020 | 19:53

    Побогу, да ли постоји у свету неки судија, који је судио Партизану ,а да их није макар мало оштетио!????

  • РВ

    25. septembar 2020 | 19:57

    Добро је. Партизан је оштетио и то је прошло. Онда Звезду сигурно неће. Тачно сте гори и од ових што издају саопштења, односно и ви сте дио њихове кухиње.

  • 💯jko vić™

    25. septembar 2020 | 19:02

    Ko o čemu Zvezda i Partizan pritisak na sudije. Pa dokle bre đavo vam babu potkovao? Zar je za vašu kilavost uvek neko drugi kriv? Ajde što brukate sebe, ali ko vam daje pravo da brukate zemlju? Uprave klubova treba razbucati jer je to leglo raznih mutnih radnji koji se ponašaju kao vlasnici klubova a sa tuđim parama. Nema ovde boljitka bez regulisanih vlasničkih odnosa ali to izgleda nikog ne zanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA