Loše vesti iz Berlina za Ljubišu Tumbakovća: Kostić izašao povređen posle 15 minuta!

Trijumf Ajntrahta nad Hertom (3:1) u senci povrede glavnog fudbalera

  • 6
Filip Kostić, Ajntraht

Foto: Tanjug/AP

Loše vesti za selektora Srbije Ljubišu Tumbakovića stižu ove večeri iz Berlina. Ajntraht je ubedljivo porazio Hertu sa 3:1 na otvaranju 2. kola Bundeslige, ali je ostao bez Filipa Kostića koji je zamenjen posle samo 15 minuta igre.

Izgleda da je hitronogom Kragujevčaninu nastradalo desno koleno u jednom duelu sa defanzivcima berlinskog tima, a ukoliko se radi o ozbiljnijoj povredi to bi mogao da bude veliki udarac i za naš nacionalni tim samo dve nedelje uoči baraža za Evropsko prvenstvo protiv Norveške u Oslu.

Kostić je bio standardan pokraj leve aut-linije kod Tumbakovića proteklih meseci i sigurno je prva opcija za tu poziciju i uoči oktobarskih susreta protiv Norveške, Mađarske i Turske.

Što se tiče same utakmice na Olimpijskom stadionu, Ajntraht je stigao do laganih 2:0 na poluvremenu golovima Andrea Silve iz penala u 30. i Holanđanina Basa Dosta u 37. minutu.

 

 

Sve je bilo gotovo u 71. kada je Sebastijan Rode povisio na 3:0 za goste, a utešni pogodak za Hertu bio je autogol štopera Ajntrahta Hinteregera u 78. minutu.

 

 

Ovom pobedom Ajntraht je izbio na čelo tabele sa četiri boda (bar na 24 sata), dok Herta ostaje na tri koja je osvojila u prošlom kolu u Bremenu protiv Verdera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jenki

    25. septembar 2020 | 23:30

    Pa imamo Rileta

  • Ekica

    25. septembar 2020 | 23:20

    Nama ne pomaze nu Ronalbo...

  • Realno

    26. septembar 2020 | 01:43

    Najspremniji naš fudbaler u zadnjih 20 godina...Garantujem.Čovek ne propušta minut u Bundesligi,svaki meč predje bar 12 km,sa ubedljivo najviše šprinteva...Zver...Ali bojim se da je pokidao unutrašnje ligamente kolena,99 % sam siguran...Savilo mu se baš neprirodno...Sve najbolje Fićo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA