≫ 

"Zvezda uvek mora da igra efikasno, nadam se golu i protiv Ararata"

Crveno-beli se okreću novim obavezama i čekaju rasplet oko gostovanja Araratu

  • 6
Fk Čukarički, Fk Crvena Zvezda Foto: Nikola Tomić

Fudbaler Crvene zvezde, Željko Gavrić, zadovoljan je partijom i golom u pobedi nad Mladosti u Lučanima.

Zvezda je pobedila sa 4:0, a prvi gol je postigao Gavrić. Rani pogodak je slomio domaćine, koji su do tada imali maksimalan učinak sa četiri pobede u četiri domaćinstva Superlige.

- Moram da kažem da je ponovo igra čitave ekipe bila odlična. Drago mi je što moji golovi upravo dolaze kao rezultat našeg timskog rada. Zadovoljan sam igrom, kao i novim golom, koji mi znači zbog samopouzdanja. Idemo dalje, sada se okrećemo novoj utakmici koja nas očekuje i sve ćemo dati kako bi stigli do zacrtanog cilja – rekao je Gavrić.

Mladi fudbaler se našalio da će navijačima dosaditi njegove izjave posle meča, a zatim poručio da se nada najboljem protiv Ararata.

- Ne treba da stanemo. Moramo nastaviti sa ovakvim efikasnim partijama. Ponavljam, mnogo mi je drago što kao ekipa postižemo odlične rezultate i treba tako i da nastavimo. Verujem da su navijači uz nas, videli smo i sinoć da su nam pružili podršku. Zbog njih i igramo fudbal, kako bi im doneli radost. Sigurno je da ću se boriti da i u četvrtak postignem pogadak, ali je najvažnije da pobedimo i uđemo u Ligu Evrope, a gol ako dođe – dođe – podvukao je Željko Gavrić.

Video: Triler završnica pod Bagdalom: Metalac u 92. minutu došao do gola i pobede protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daleko je sunce

    28. septembar 2020 | 08:02

    Alo decko forsiraju te da te uvale negde ali za male pare par miliona a posle neces imati ko da ti daje lopte i nece odbrana da stoji na 2 od tebe kad primas istu pa ce skor da bude 5 golova u sezoni ! i na kraju ces proci kao vecina fudbalera( cast izuzetcima 2%) iz Srbije na klupi bez adekvatne minutaze. Uzeces lovu al ces ostati na margini bez adekvatne minutaze a noci ari ce pisati hvalospeve o tebi do tadau dogovoru sa menadzerom ili klubom za koji pisu!

  • Pa

    27. septembar 2020 | 21:27

    Sto niste tako na kipru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA