≫ 

Rajković video silu PSŽ-a: Nejmar, Ikardi i Embape plesali, Srbin sprečio katastrofu Remsa

Zastrašujuće deluje navala Parižana

  • 1
mauro ikardi

Foto: twitter/ElForastero73

Fudbaleri Pari Sen Žermena upisali su treću uzastopnu pobedu u prvenstvu i krenuli u napad na sam vrh tabele, posle neočekivano lošeg starta sezone sa dva poraza.

Sveci su se poigrali sa Remsom u gostima, slavili 2:0 golovima Maura Ikardija uz još sijaset šansi i gol-prilika koje je osujetio srpski golman Predrag Rajković.

Samo zahvaljujući sjajnim intervencijama našeg čuvara mreže poraz je bio podnošljiv po Rems, mada slaba je i to uteha za sastav iz Šampanja koji tavori na začeju tabele sa samo jednim osvojenim bodom.

Oba gola Ikardi je postigao na asistencije Embapea - pogledajte kako je prvi put Argentinac matirao Rajkovića.

 

Drugi pogodak bio je priča sa sebe, kao iz igrice. Vrhunska tropotezna kombinacija napadačke linije Parižana i najjednostavnija moguća završnica u režiji Ikardija kome je Embape pripremio šansu.

 

Parižani su igrali u najjačoj napadačkoj postavi, sa Embapeom, Di Marijom Nejmarom i Ikardijem, uz Draklsera u vezi, pa Rems nije imao nikakve šanse protiv jedne od najjačih navala na svetu.

Tim Tomasa Tuhela popeo se na sedmo mesto posle tri vezana trijumfa bez primljenog gola. Slede mu lagani izazovi protiv Anžea, Nima i Dižona, i za očekivati je da se Sveci u najskorije vreme uključe u borbu za prvo mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snaza kantrimen

    28. septembar 2020 | 06:59

    Mogao je primiti jos jedan gol. Njemu to nista ne znaci a meni 30000 dinara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA