≫ 

Evo gde i kada možete da gledate meč Partizan - Bačka i derbi Vojvodine

Crno-beli od 18 časova igraju u Humskoj, dok će Inđija dva sata ranije dočekati Vošu

  • 7
FK Partizan, FK Zlatibor Foto: FKP

Utakmicama Partizan - Bačka i Inđija - Vojvodina, koje su najpre trebalo da se igraju u nedelju, biće kompletirano 9. kolo Superlige Srbije!

Ove utakmice odložene su za 24 dana zbog obaveza crno i crveno-belih u Evropi u četvrtak, a oba meča moći ćete da pratiti u direktnom TV prenosu na Arena Sport 1. Vojvođanski derbi u Inđiji počinje u 16 časova, dok će Partizan dva sata kasnije (18.00) u Humskoj ugostiti Bačku.

Crno-beli imaju imperativ pobede s obzirom na to da je Crvena zvezda otišla na +9, a trener Aleksandar Stanojević najavio je da neće kombinovati sastav, ali da je velika verovatnoća da meč preskoče Umar Sadik i Filip Stevanović.

- I da nismo ispali iz Evrope, mi moramo da imamo fokus na našem prvenstvu, to nam je baza. Ne poznajem sve igrače dovoljno dobro, nisam tako dugo tu i ne bih kalkulisao, igraće najbolji i najspremniji. Nemam luksuz da rizikujemo sad kada imamo "minus šest" u odnosu na Zvezdu - rekao je Stanojević.

Što se tiče Vojvodine, njihov trener Nenad Lalatović je istakao da njegovu ekipu očekuje iscrpljujuća utakmica posle onih 120 minuta u Liježu i kasnog povratka u Srbiju, te se zahvalio FSS na pomeranju meča sa nedelje na ponedeljak.

>>> Posle ispadanja iz Lige Evrope od Šarlroe, i to u produžecima, Partizanovi igrači sigurno neće biti previše raspoloženi za Superligu. Ipak, njihova sreća je što im danas (18.00) u goste stiže Bačka, koja ne bi trebalo da bude velika pretnja crno-belima. Kec je 1,12, a Sigurna pobeda (kec bez gola gostiju) 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Bačka

Video: Partizan poveo iz penala, igrači Zlatibora pobesneli, napali su sudiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA