≫ 

Iznenađenje na spisku Zvezde: Stanković vratio Garsiju za meč sa Araratom!

Tu je i Milan Pavkov

  • 14
Miloš Milojević, Mateo Garsija

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je poslala UEFA spisak igrača na koje će računati za predstojeći duel protiv Ararat Jermenije u plej-ofu Lige Evrope!

Ono što svakako privlači najviše pažnje jste povratak Matea Garsije i Milana Pavkova na taj spisak, uz napomenu da Argentinac ove sezone nije bio u planovima Dejana Stankovića ni za jedan meč.

Pavkov, s druge strane, menja povređenog Ričmonda Boaćija, a on se polako vraća posle povrede i nedavno je čak postigao gol protiv Voždovca.

Na spisku, zanimljivo, nema Željka Gavrića, Strahinje Erakovića i Andrije Radulovića, ali se pretpoistavlja da su njih trojica, kao i golman Ćopić, na B listi. Što znači da će i oni biti u konkurenciji za tim.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović; Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Gobeljić; Sredina: Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Maeto Garsija, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Dušan Jovančić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Srđan Spiridonović; Napad: Milan Pavkov, Dijego Falčineli, Aleksa Vukanović.

Podsetimo i to da će Zvezda moći eventualno da prijavi još jednog igrača 24 sata pre početka meča za koji se ne zna hoće li uopšte i biti odigran i ako hoće - gde? Naravno, problem su ratni sukobi koji su izbili u Jermeniji i trenutno su tri opcije u opticaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    28. septembar 2020 | 10:16

    Gavrić treba da igra, ako ne bude igrao sve je jasno

  • Kursumlija

    28. septembar 2020 | 09:56

    I treba!!!decko ke ekstra igrac!!!nije bre odigrao ni 3 cele utakmice a videlo se da je bog za mnoge tu!!!

  • Ivan

    28. septembar 2020 | 10:01

    Gavric koji razbija kako igra ove sezone nije na spisku? Na spisku su Garsija koji nije odigrao nijednu utakmicu, Jovancic koji 6 meseci nije igrao? Veljko Simic? Sram da vas bude bre sta radite, unistavate klub. Vec vidim kuknjavu Stankovica pre nego sto utakmica i pocne, i vidim kukavičku igru i vidim poraz! Bruke jedne odlazite vise i dajte deci da igraju i da gledamo fudbal a ne akcije bez ideje, šetanje po terenu i poraze..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA