≫ 

Sukob trenera i vlasnika u Mitrovićevom klubu

Trener Parker smatra da izvinjenja navijačima nisu potrebna

  • 1
fudbaleri fulama

Foto: twitter/footballdaily

Fulam prolazi kroz blagu krizu rezultata na startu Premijer lige gde ima tri poraza i deset primljenih golova, a sada je došlo do eskalacije sukoba na liniji trener -vlasnik.

Trener Skot Parker kritikovao je vlasnika Tonija Kana zbog tvitova izvijenja navijačima.

Nekoliko minuta nakon poslednjeg zvižduka na utakmici u kojoj je Fulam poražen od Aston Vile sa 3:0, Kan je u nizu tvitova napisao da mu je žao zbog učinka Parkerovog tima.

- Vlasnik ste fudbalskog kluba i sami odlučujete kako ćete da komunicirate i pošaljete poruku. To nije nešto sa čime se slažem i nije korisno, ali on to tako vidi. Stvar zbog koje sam zapravo razočaran je kako se izvinjava zbog nastupa. Nije trebalo – rekao je Parker.

Parker je naveo i da ovakve poruke samo otežavaju njemu i ekipi u daljem takmičenju i stao je iza svog tima.

- I pri rezultatu 0:3 igrači su se borili koliko su mogli da nas vrate u igru i zbog toga se ne slažem s njim. Biću prvi koji ću imati problema sa svojim timom i igračima ako budem smatrao da nešto treba kritikovati. Dakle, imam problem s tim i to je očito nešto sa čim se ne slažem – rekao je Parker.

Fulam će sledeći meč igrati u četvrtak protiv Brentforda, u četvrtom kolu Liga kupa.

Video: Aleksandar Mitrović u poseti Partizanu pre meča sa Inđijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    30. septembar 2020 | 06:25

    Vidis li slepce da ste suplji u odbrani kao reprezentacija Srbije?? Bitno da su ti igraci lepo podsisani, lepo izgledaju, a to sto nemate blage veze to nije bitno. Tako i nasi selektori kazu "ne zameramo igracima borili su se", a prime po 4-5 komada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA