≫ 

Rešena misterija Sadikovog "pozdrava": Evo kome je Nigerijac pokazao srednji prst na meču s Bačkom

Nije podneo kritike posle promašene šanse

  • 11

Uspeo je Umar Sadik minulog vikenda ponovo da podigne javnost na noge, ne samo zbog gola u trijumfu Partizana nad Bačkom od 2:1 već i zbog poteza koji se dogodio tokom utakmice kada je nekome pokazao srednji prst.

Bilo je dosta polemike i nagađanja kome je Nigerijac mogao da uputi ovaj "pozdrav", a i ta misterija je konačno razrešena pošto je otkrio o čemu se radi.

- Na tribinama su bili moji rođaci. Bilo ih je trojica, gledali su meč i jedan je uzviknuo kada sam promašio priliku za drugi gol. Pokazao sam mu srednji prst, u šali. Eto, rešena je misterija - poručio je Nigerijac u izjavi za dnevni list "Srpski telegraf".

Ovo mu inače nije prvi put da se nađe u centru pažnje. Sadik je jednom već bio glavni akter jednog incidnta posle izlaska iz igre prošle sezone protiv Moldea, kada je ostatak meča posmatrao sa ograde, a kamera ga je uhvatila kako razgovara telefonom zbog čega se kasnije izvinio navijačima.

Video: Sadik je prekinuo post crno-belih, Partizan vodi sa 1:0!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    30. septembar 2020 | 13:38

    Rodjaci na tribinama?Gde je Fss da reaguje?ima li zabrane ili ne i ko je dozvolio njihovo prisustvo na stadionu za vreme utakmice?FSS MORA REAGOVATI I KAZNITI UPRAVU!!!

  • Ccc

    30. septembar 2020 | 13:39

    Ko jos veruje u ovu priču? Hahaha

  • SS

    30. septembar 2020 | 14:23

    Jaoj, hvala vam do neba. Niko od mojih ukućana, prijatelja, kolega s posla i rođaka nije oka sklopio od kada se ta misterija nadvila nad Srbijom. Sad je svima laknulo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA