Italija gledala Mihu kako psuje: Pustili reklame umesto njegove izjave, a onda je Siniša pobesneo

Trener Bolonje opsovao je uživo u programu nezadovoljan tretmanom koji ima na televiziji Skaj Sport

  • 11
Siniša Mihajlović Printskrin: Twitter.com/@gisellaruccia

Nakon što je Bolonja savladala Parmu u lokalnom derbiju sa 4:1, trener ovog tima Siniša Mihajlović imao je ispad uživo na televiziji, nezadovoljan tretmanom na Skaj Sportu.

Naime, umesto uvodne rečenice Siniše Mihajlovića, voditelj koji se uključio želeo je da pusti reklamni blok, što je razbesnelo Srbina.

- Reklamni blok može da ide posle ku*ca - rekao je Mihajlović, istakavši da odlazi, da ne želi da čeka nastavak programa da bi rekao šta ima.

- Prinuđen sam da intervenišem jer sada imamo prilično dugačku reklamnu pauzu - najavio je Alesandro Bonan, a to se nikako nije svidelo treneru Bolonje.

'- Ne mogu ja da čekam da se završe reklame pa da se onda oglašavam. To ne funkcioniše tako. Pustite me da završim, nek moj intervju ide na Skajsport24 - rekao je besni Mihajlović nakon pobede svog tima.

Međutim, televizija je postupila onako kako je i planirala. Počele su reklame, Mihajlović je otišao, a emisija se nastavila kao da se ništa od toga nije ni dogodilo.

Ipak, cela Italija mogla je da vidi bes i psovku Mihajlovića, kome ovo nije bio prvi ovakav incident sa Skaj Sportom, koji je ranije kritikovao, posebno komentatore, koji su podržavali protivnike njegovog tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    30. septembar 2020 | 14:42

    Srpsko Italijanski temperament,nekako mi vise vuce Miha ustvari vise je poprimio Italijanski ,tako se i oblaci i zivi njihovim nacinom zivota,nije ni cudo koliko godina zivi i radi u Italiji

  • Aca

    30. septembar 2020 | 14:48

    U Bolonji ga drže iz sažaljenja! Upropastio je klub

  • Aca

    30. septembar 2020 | 18:12

    Kakav bre trener,kakav stručnjak,veliki "patriota"... Upropastio reprezentaciju Srbije,uzeo ogromnu lovu za NIŠTA i upropastio tim Bolonje za kratko vreme!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA