≫ 

Ekskluzivno! Partizan želi reprezentativca Mađarske: Na pomolu transfer bomba u Humskoj

Crno-beli uveliko pregovaraju sa švajcarskim klubom, koji bi isprva pozajmio igrača sa mogućnošću otkupa

  • 30
Filip Holender

Foto: Profimedia

Imena potencijalnih povratnika u Partizan nisu tajna (Miloš Jojić, Svetozar Marković i Ivan Obradović), o tome ste mogli da čitate na našem portalu, ali postoje i fudbaleri koje crno-beli žele i uveliko pregovaraju kako bi ih angažovali.

Klub iz Humske se nameračio da u naredna četiri dana dovede Filipa Holendera (26), krilnog fudbalera Lugana, koji je označen kao zamena za Đorđa Ivanovića i na njegovom transferu se uveliko radi, saznaje Telegraf!

Čelnici Partizana i švajcarskog kluba su već obavili nekoliko razgovora i ideja je da Holender, za početak, dođe kao pozajmljen fudbaler i tu pozajmicu bi crno-beli platili 50.000 evra, ali da u ugovoru bude uvrštena i stavka o mogućem otkupu na kraju sezone, ukoliko sve tri strane budu zadovoljne.

Da zajedničko poslovanje dva kluba ide u dobrom smeru, svedoči i činjenica da je Holender potpisao autorizaciju jednom od srpskih agenata (ime poznato redakciji), koji u poslednje dve godine uspešno sarađuje sa crno-belima i aktivan je gotovo u svakom prelaznom roku.

Rođen u Srbiji, blistao u Mađarskoj

 

Što se samog igrača tiče, radi se o momku koji je naše gore list, tačnije rođen je u Kragujevcu, gde je i počeo da se bavi fudbalo. Isprva u školi fudbala “Fitnes”, da bi kasnije prešao u redove Radničkog.

Posle dve sezone u rodnom gradu, Holender se obreo u Mađarskoj i to u mlađim selekcijama Honveda, da bi od 2013. godine potpisao profesionalni ugovor sa pomenutim klubom i praktično postao jedan od najuspešnijih internacionalaca.

U Budimpešti je proveo punih pet sezona, upisao 159 mečeva (30 golova) i za to vreme je dobio i mađarski pasoš, pa je debitovao u mladoj, kasnije i u A selekciji severnih susreda (osam mečeva, jedan gol).

Minulog leta je potpisao ugovor sa Luganom, za koji je u prošloj sezoni odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima, postigao sedam golova i upisao četiri asistencije.

Inače, radi se o igraču koji jednako pokriva obe krilne pozicije, ali može da deluje i kao centralni napadač ili polušpic. Odlikuje ga brzina, služi se sa obe noge (desna noga je primarna) i ima veoma dobar šut.

Ukoliko bi Partizan uspeo da reši triling povratnika, svojih bivših igrača, Holender bi upotpunio poker pojačanja u svim linijama tima, što u velikoj meri zaoštrilo konkurenciju i podiglo kvalitet ekipe.

Video: Odavno ovakva majstorija nije viđena u Srbiji protiv Partizana ili Zvezde

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićo

    30. septembar 2020 | 18:41

    Transfer bomba...!!!! Dolazi igrač u Partizan za pedeset hiljada evra.... Božeee.. Baš je bomba....

  • Drmr

    30. septembar 2020 | 17:27

    50 000e i 5 metara drva za zimu.. Jos malo ce partizan preci i na takve vrste transfera..

  • NSCZ

    30. septembar 2020 | 19:12

    Bomba iz druge lige Svajcarske hahahah. Nego dje vam je NDzai?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA