≫ 

Čovek koji je 2014. izazvao razdor među Delijama završio u sedmom rangu srpskog fudbala!

Miloš Bosančić ima novi klub i to u amaterskoj konkurenciji

  • 4
Miloš Bosančić se nije proslavio ni u Zvezdi ni u Partizanu

Foto: MN Press

Bio je jedan od najvećih srpskih talenata i igrač oko koga su se lomila koplja među najvatrenijim navijačima Zvezde 2014. godine kada je kao bivši fudbaler Partizana potpisao ugovor sa crveno-belima. Nikada Miloš Bosančić (32) nije ispunio ono što je nagoveštavao u mlađim kategorijama, ali je ostvario zanimljivu karijeru u inostranstvu i proputovao svet.

Iako je dospeo u određene godine, popularni Boske nema nameru da se penzioniše, a karijeru će nastaviti u sedmom rangu srpskog fudbala, među amaterima. Igraće za raju i dušu, i to u redovima FK Kačera iz Belanovice, koji nastupa u Opštinskoj ligi “Lajkovac-Ljig”, koja broji samo sedam ekipa.

Radi se o klubu koji postoji 97 godina i objektivno do sada nije nikada doveo pojačanje s ovakvom reputacijom.

 

Bosančić, koji je rođen u Rumi 1988. godine, a ponikao u Teleoptiku u omladinskoj školi Partizana. Pre ravno 13 godina otišao je u portugalsku Boavistu, a posle godinu dana vratio se u Partizan. Potom je prešao u češki Liberec sa kojim je osvojio titulu prvaka države.

Igrao je i za korejski Hjongjam, odakle je 2014. godine došao u Crvenu zvezdu kod Nenada Lalatovića. U karijeri je igrao još i za kineski Hangdžou, kao i azerbejdžanske klubove Kelša i Sabah.

U junu 2019. vratio se u srpski fudbal i potpisao ugovor sa Voždovcem, a potom i sa Radom koji mu je bio poslednji superligaški klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    1. oktobar 2020 | 18:08

    Bolje od Partizana 100%🤣🤣🤣🤣🤣

  • Alek

    1. oktobar 2020 | 21:16

    Legenda.. igramo isti rang..😀 a pamtim ga kao klinca, turnir u malom fudbalu, on u Partizanovim pionirima, on i Sulejmani.., auu kakav je tehnicar i talenat bio, neopisivo dominantan u tom uzrastu. Bio bolji i od Sulja.. Ali nije se ostvario u potpunosti. No, za ove price sa dusom, fudbal i drugarstvo, duboki naklon..

  • Goran Cirih

    1. oktobar 2020 | 18:08

    👏👏👏😜😜😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA