≫ 

Borjan fintom zbunio igrača Ararata: Varka telom golmana sačuvala Zvezdu na 0:0

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izveo je zanimljiv potez nekarakterističan i za njega, ali i za poziciju na kojoj igra

  • 3

Da li svesno ili nesvesno, Borjan je u kontri Ararata ostavio prazan bliži ugao ka kom je nadirao bek Ararata - Alemao, dok je vukao kontru.

Borjan je varkom telom krenuo na suprotnu stranu, pre nego je krenuo da zatvara bliži ugao i iznudio je centaršut Alemaa ka sredini.

Umesto da bek jermenskog kluba proba da šutira direktno na gol iz trka, delovalo je kao da se zbunio i u nastavku akcije prilika je propala posle novog centaršuta, koji je uputio Lima.

Fudbaleri Dejana Stankovića u tom periodu nisu bili tako loši u napadu, ali nisu igrali dobru odbranu, pa im je čak i, evropski gledano, neiskusna ekipa Ararata u više navrata pretila.

Već do sredine prvog poluvremena jermenski klub je imao tri kontre, dok je Zvezda kontrolisala tempo igre na sredini, a jednu odličnu priliku je posle dodavanja Kange propustio Ivanić pred golom protivnika.

Video: Navijači Olimpijakosa uz baklje i pesmu ispratili Zvezdu na Ararat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Replay

    1. oktobar 2020 | 20:01

    Da ga je insfitirao ovaj bi mu šutnuo u bliži ugao što je Borjanu i bila namera.

  • Pfc

    1. oktobar 2020 | 20:59

    Isfintirao je i Sumu na debiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA