≫ 

Četiri godine zaredom u Evropi, dižemo Zvezdu do nebesa: Borjan ponosan na saigrače posle Ararata

Golman Crvene zvezde Milan Borjan već merka naredni cilj posle velike pobede nad Araratom i okreće se grupnoj fazi Lige Evrope

  • 11
Milan Borjan Foto: Twitter.com

Zvezda je pobedila jermenski Ararat sa 2:1 u Nikoziji, u plej-ofu za Ligu Evrope, golovima Aleksandra Kataija u 45. i Dijega Falćinelija u 60. minutu.

Borjan je bio akter situacije kada je u 71. minutu odbranio zicer Jusufu Otubandžu, ali se lopta odbila na nogu Mailsonu Limi koji nije promašio praznu mrežu za 2:1. Crveno-beli su do kraja sačuvali mrežu i izborili Evropu.

- Četiri godine zaredom, vidi velika čast, svi navijači treba da budu ponosni na sve ove momke večeras, ostavili su srce na terenu. Sad treba da prođemo grupnu fazu i da dižemo Zvezdu sve više i više, u nebesa - rekao je Borjan posle meča za RTS.

Ostala je žal za Ligom šampiona, jer je Zvezda ispala u trećem kolu kvalifikacija za to takmičenje od Omonije, ali je i Liga Evrope zadovoljila apetite u klubu.

- Ja uvek verujem u ekipu, momci vredno rade, svi dobro radimo, to smo pokazali. Nismo imali sreće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali ušli smo u Ligu Evrope i treba da budemo ponosni, i nadamo se da će da dođu navijači kad otvore kapije Bože zdravlja - istakao je Borjan.

Video: Greška Zvezde, Ararat je smanjio na 2:1 golom Lime

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idemoo

    1. oktobar 2020 | 22:16

    Neko ce da gleda evropu neko ling long samo

  • Ha ha ha

    1. oktobar 2020 | 21:37

    Ovaj diže zvezdu u nebesa do zadnjeg evra. Ako se sećate, ovaj se prvi bunio kad su predložene smanjene plate!!!

  • Bane

    1. oktobar 2020 | 21:41

    Xaxaxaaaa,,,,, do nebesa! Ja ne mogu da verujem! Sta cete muke kad pocne da vam se vraca za svu ovu srecu u zadnjih nekoliko godina! Eeeee bice gasi svetlo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA