Novi gol Fatija, Barsa više od pola utakmice imala igrača manje, a skršila Seltu 3:0

Fudbaleri Barselone pobedili su Seltu u meču četvrtog kola španske Primere sa 3:0 i to kao gost, što je prvi put u poslednjih pet godina

  • 2
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Ansu Fati je nastavio da krči sebi put ka epitetu fudbalskog superstara sa nepunih 18 godina, a njegovoj ekipi nije smetalo ni što je veći deo meča odigrala s igračem manje.

Klemon Lengle je isključen pred kraj prvog poluvremena, a Barselona je u drugom poluvremenu još dvaput tresla mrežu nezgodnog rivala.

Fati je u 11. minutu doneo prednost protiv Selte posle asistencije Kutinja. Brazilac je po zemlji sa 25 metara produžio pas za Fatija, on je postavio telo tako da stvori prednost u odnosu na Džozefa Aida i samo je ćušnuo loptu u mrežu za 1:0.

Lengle je u 42. minutu ispružio ruku, laktom je potkačio Denisa Suareza, ovaj je iskoristio kontakt da ga naglasi i ne ostavi sudiji drugi izbor nego da isključi igrača Barse.

Lukas Olasa je u 51. minutu duplirao prednost Barselone, autogolom, posle prodora Mesija sa desne strane. Leo je prošao, probao da centrira, lopta je kačila Olasu i završila u bližem uglu iza leđa Ivana Viljara za 2:0.

Konačan rezultat je u petom minutu sudijske nadoknade postavio Serđi Roberto, pa je Barselona posle četiri utakmice upisala dve pobede i dva remija.

Katalonski gigant je trenutno peti na tabeli Primere sa šest bodova. U preostalim mečevima u četvrtak, Kadiz je pobedio Atletik Bilbao sa 1:0 iako je imao dva isključena igrača, dok je Sevilja bila bolja od Levantea sa 1:0.

Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Falćineli duplirao prednost u 60. minutu, Zvezda na korak od Lige Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • h

    2. oktobar 2020 | 08:37

    Verujem da je sada svima jasno da je Barselona Mesi,jer,kad se Mesiju igra,tad igra i Barselona.Kukala im majka bez njega

  • Ispravka

    2. oktobar 2020 | 04:48

    Mala digresija... Barselona iz dve utakmice, dve pobede. Nema neresenih. Sportski pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA