≫ 

Transferi: Stigla zamena za Kejna! Real - Auar, Atletiko - Toreira, Milan - Dalot, Barsa - Depaj...

Hvala što ste pratili s nama dešavanja na transfer pijaci

  • 0
FK Sautempton - FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Najvažnije transfer vesti za 2. oktobar:

* Real Madrid hoće Husema Auara

* Totenhem je doveo napadača Benfike Karlosa Vinisijusa

* Borha Majoral se preselio iz Reala u Romu

* Rijan Bruster prešao iz Liverpula u Šefild junajted

* Andreas Pereira prešao iz Mančester junajteda u Lacio

* Čelnici Bohuma demantovali da žele Miloša Jojića

* Mateo Garsija napustio Zvezdu i pojačao Aris

* Dejan Dražić u Zaglebju

* Zarija Lambulić na korak od Zrinjskog

* Čelsi pušta Alonsa i Bakajoka u Seriju A

* Ben Godfri pred vratima Evertona

* Vladimir Kufal je novi igrač Vest Hema

Uživo:

23.15 - Defanzivac Barselone Žan Kler Todibo je sve bliži prelasku u Fulam koji će za njegov dolazak izdvojiti 18 miliona evra i bonuse, piše katalonski Sport.

23.00 - U potrazi za novim štoperom Vest Hem je stigao do Marselja gde je izabrao Hrvata pod imenom Duje Ćaleta Car. "Čekićari" su ponudili 20 miliona funti za hrvatskog reprezentativca.

22.20 - Francuski L'Ekip javlja ove večeri da je Real Madrid spreman da uđe u trku za dovođenje Husema Auara iz Liona. Ovaj igrač se povezuje sa Arsenalom koji nedeljama ne može da skupi novac za obeštećenje, a navodono je Zinedin Zidan inicirao transfer zemljaka u Madrid.

22.00 - Italijanski transfer guru Đanluka Di Marcio objavio je da je Umar Sadik na putu za Almeriju! Podsetimo, crno-beli su pre nekoliko dana odbili 5 miliona od Viljareala za Nigerijca.

21.48 - Atletiko i Arsenal su se dogovorili oko transfera Lukasa Toreire. "Jorgandžije" će za pozajmicu platiti 2 miliona evra i moći da otkupe Urugvajca za 18 sledećeg leta. Biće i 2 miliona bonusa.

21.20 - Zvanično! Totenhem je doveo napadača Karlosa Vinisijusa (25) iz Benfike na jednogodišnju pozajmicu. Brazilac će biti zamena za Harija Kejna.

21.05 - Izgleda da Milan dobija trku s Romom za Dijoga Dalota. Mančester junajted bi radije da napravi dil sa Rosonerima i pozajmi im krilnog fudbalera.

20.45 - Holandski sajt AD tvrdi da je Memfis Depaj na pragu transfera u Barselonu. To je transfer koji se iščekuje celog leta i Ronald Kuman insistira na njemu, ali nikako da se posao ozvaniči...

20.24 - Zvanično! Brazilski levi bek Horhe prešao je iz Monaka u Bazel na jednogodišnju pozajmicu. 

20.15 - Zvanično! Napadač Brajtona Viktor Đokereš preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Svonsi.

20.00  - Nemački Skaj javlja da su se Bajern i Čelsi dogovorili oko prelaska Kaluma Hadoson Odoija u Minhen. Biće to pozajmica s pravom otkupa.

19.44 - Zvanično! Maksimilijan Filip se vratio u Nemačku. Nekadašnji napadač Frajburga i Borusije iz Dortmunda stigao je na pozajmicu s pravom otkupa u Volfzburg iz moskovskog Dinama.

19.30 - Gotovo! Đordi Eskobar je novi fudbaler Milana. Valensiji sleduje obeštećenje od oko 2,5 miliona evra za maldog napadača koji je prošle sezone nastupao u Groningenu.

19.15 - Gotovo! Štoper Partizana Dušan Lalatović preselio se na pozajmicu u Teleoptik.

18.56 - Milan i Roma će voditi veliku borbu oko dovođenja desnog beka Dijoga Dalota iz Mančester junajteda. Vučica je čak pokušala da ga uključi u pregovore oko Krisa Smolinga.

18.45 - Zvanično! Borha Majoral je novi fudbaler Rome u čije je redove prešao iz Real Madrida. Španac će nastupati u Rimu na dvogdišnjoj pozajmici.

18.30 - Zvanično! Liverpul je potvrdio da je prodao mladog napadača Rijana Brustera Šefild junajtedu. "Crveni" su dobili 25 miliona evra, a mogu da računaju i na 15% od buduće prodaje talentovanog napadača.

18.00 - Zvanično! Andreas Pereira je kompletirao pozajmicu iz Mančester junajteda u Lacio koji će moći da ga otkupi sledećeg leta za 27 miliona evra.

17.44 - Francuski Brest je prihvatio ponudu Sautemptona za vezistu Ibrahima Dijaloa tešku 15 miliona evra i 20% od sledeće prodaje.

17.20 - Vezista Čelsija Žoržinjo mogao bi da završi na kraju u Arsenalu ukoliko Tobdžijama propadne dovođenje Husem Auara uz Liona. 

17.00 - Gotovo! Argentinski defanzivac Huan Fojt seli se iz Totenhema u Viljareal na pozajmicu s pravom otkupa za 15 miliona evra.

16.51 - Vukašin Jovanović je u nezavidnom položaju u Bordou. Klub ga je odstranio, nije odigrao ni minut, ali nije se ni razmatrala nijedna ponuda. Francuzi pišu da je Dinamo iz Moskve želeo igrača u junu, ali se nije ozbiljnije radilo na transferu, što sad Jovanovića može skupo da košta.

Jovanoviću ugovor traje do 30. juna 2021. godine, a klub će morati da požuri ako želi da barem nekako profitira na transferu.

16.30 - Sautempton je uspeo da dovede Ibrahimu Dijala iz Bresta. Prihvaćena je ponuda od 15 miliona evra, uz 20 posto od narednog transfera.

16.04 - Promocija Seržinja Dosta nije baš delovala slavno u Barseloni. Obrukao se novajlija iz Ajaksa, kada je probao da napravi nekoliko akrobacija, navijači katalonskog giganta su već nezadovoljni!

13.35 - Bio je defanzivac Lacija Bastos na meti Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, ali crveno-beli nisu mogli da isprate finansijske zahteve. Međutim, Bašakšehir može i uskoro bi trebalo da potpiše sa šampionom Turske.

13.21 - Italijanski npovinar Tankredi Palmeri javlja da su čelnici Barselone u Junajteda "seli za sto" kako bi pokušali da dogovore pozajmicu Usmana Dembelea na Old Traford.

12.54 - Lester je potvrdio dovođenje defanzivca Veslija Fofane iz Sent Etjena! Ugovor je potpisan na pet godina, Lisce nisu otkrile visinu transfera na svom zvaničnom sajtu, ali se spekuliše da je u pitanju 30 miliona funti.

12.35 - Čelnici Torina zvali su agenta Hrvata Nikole Kalinića kako bi dogovorili njegov dolazak iz madridskog Atletika. Kalinić je prošle sezone igrao za Romu kao pozajmljen igrač Jorgandžija.

12.17 - Italijanski mediji javljaju da će Borha Majoral u subotu stići u Rim kako bi zvanično postao novi igrač Rome! Napadač stiže iz Reala na dvogodišnju pozajmicu, a očekuje se da Vučica plati između 15-19 miliona evra.

11.53 - Mateo Darmijan se nalazi na medicinskim pregledima u Milanu i trebalo bi da potpiše za Inter do leta 2024. godine. Parma će za njega dobiti dva miliona evra.

11.46 - Napadač Liverpula Rajan Bruster pojačaće Šefild Junajted za 23 miliona funti. On bi u petak trebalo da završi lekarske preglede, a Redsi će navodno dobiti i 15 odsto od naredne prodaje.

11.30 - Iz Nemačke stiže vest da je Bohum demantovao da hoće Miloša Jojića.

- Pročitao sam, ali nema ništa od te glasine. Naravno da nam je igrač poznat, posebno zbog vremena provedenog u Nemačkoj, u dresovima Borusije i Kelna, međutim, nismo u kontaktu ni sa njim, ni sa njegovim agentom - rekao je Sebastijan Šindcejlorc, sportski direktor Bohuma, za tamošnji "Ekspres."

11.04 - Krilni vezista Crvene zvezde Mateo Garsija od danas je i zvanično novi fudbaler Arisa! Crveno-beli će na ime transfera prihodovati 1.3 miliona evra i 50 odsto od sledeće prodaje.

10.47 - Srpski napadač Dejan Dražić novi je član poljksog Zaglebja u koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Slovana!

10.12 - Srpski defanzivac Zarija Lambulić biće novo pojačanje Zrinjskog iz Mostara! Lambulić je igrao za Šahtjor Soligorsk, a svojevremeno je bio optužen od strane javnosti da je za tri minuta namerno skrivio penal i dao autogol protiv Radničkog iz Niša, igrajući za Proleter.

10.09 - Totenhem je predložio Benfiki da im ustupi Huana Fojta na pozajmicu do kraja sezone, ali je Žorž Žesus to odbio i želi Olimpijakosovog Rubena Semeda u srcu odbrane.

10.03 - Britanski "San" tvrdi da će se Mojze Ken do kraja prelaznog roka vratiti u Juventus (doduše na pozajmicu) odakle je i stigao u redove Evertona.

09.48 - Italijanski novinar Fabricio Romano javlja da su Junajted i Pol Pogba ušli u razgovore oko produžetka ugovora.

09.30 - Frenk Lampard polako čisti bespotreban igrački kadar Čelsija! Markos Alonso bi mogao u Inter koji se spreman da pošalje ponudu, dok bi Bakajoko mogao put Napulja s obzirom na to da je Milan ispao iz trke.

09.25 - Vezista Liona Husem Auar mogao bi da bude zvezda prelaznog roka, nakon što se u igru uključio i PSŽ. Naime, špoznato je da je Auar velika želja Arsenala, ali je prvi čovek Svetaca Naser El Kelaifi takođe kontaktirao čelnike Liona.

09.18 - Juventusom Danijele Rugani seli se u Ren na jednogodišnju pozajmicu! Francuzi će u Torino polsati 1,5 milina evra na ime dogovora, ali će davati i kompletnu platu igraču.

09.13 - Norič je prihvatio ponudu Evertona tešku 25 miliona funti za defanzivca Bena Godfrija, te se potpis ugovora očekuje do kraja prelaznog roka.

09.08 - ZVANIČNO! Vest Hem je doveo desnog beka Slavije Vladimira Kufala (28)! Ugovor jwe potpisan na dve godine, uz opciju da se saradnja produži za još dve.

09.00 - Dobrodošli u još jedan blog posvećen fudbalski transferima širom sveta. Za početak, OVDE se možete podsetiti šta se dešavalo u danu iza nas - uz napomenu da je Partizan doveo reprezentatoivca Mađarske i odbio ponudu za Umara Sadika iz Španije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA