≫ 

Zvezda i Partizan domaćini, crveno-belima lakši zadatak: Izvučeni parovi 1/16 finala Kupa Srbije

Zlatibor će gostovati na Marakani, dok će u Humsku morati Bačka

  • 1
Kup Srbije Printskrin: Youtube/FSS

Fudbalski savez Srbije, u svojim prostorijama na Terazijama, održao je žreb za 1/16 finala Kupa Srbije čiji mečevi bi trebalo da se igraju 21. oktobra!

Crvena zvezda će na domaćem terenu igrati protiv Zlatibora, dok će Partizan dočekati OFK Bačku - tim koji je prethodnog vikenda pobedio u šampionatu u Humskoj rezultatom 2:1.

Vredi pomenuti i to da će meč Zvezda - Zlatibor sasvim sigurno biti odložen za neki naredni termin zbog toga što će srpski šampion imati obaveze u Ligi Evrope.

Inače, klubovi su bili podeljeni u dve grupe - nosioce i nenosioce - a žrebom je određivano i domaćinstvo ukoliko među klubovima nisu bili oni iz Srpske lige koji su automatski postavljani za domaćina.

Mačva - Metalac i Novi Pazar - Čukarički su takođe dva duela superligaša u okviru 1/16 finala Kupa, a biće zanimljivo i u vojvođanskom derbiju gde Jedinstvo iz Rumenke dočekuje Vojvodinu nedaleko od Novog Sada.

Parovi:

Voždovac - Grafičar

Smederevo - Radnički Niš

Jedinstvo Rumenka - Vojvodina

Crvena zvezda - Zlatibor

Napredak  - Žarkovo

Javor Maris - Radnički Kragujevac

Sušica - Spartak

Mačva - Metalac

Novi Pazar - Čukarički

Kabel - Radnik

Rad - Kolubara

Trajal - TSC

Mladost Lučani - Dinamo Vranje

Partizan - Bačka

IMT - Inđija

Radnički Pirot - Proleter

Termini za osminu finala Kupa su 22, novembar, četvrtfinale je planirano 10. marta 2021. godine, polufinale 21. aprila i finale 25. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    2. oktobar 2020 | 17:33

    Crbeno beli imaju lakši zadatak pa šta ste očekivali da Partizan ima lakšeg protivnika. Ako može četvrto prvenstvo da se namešta državnom projektu zašto nebi i kup pa oni ne pamte kada su osvojili duplu krunu. Zato sada duh ne prepušta ništa slučajnosti dupla kruna mora biti ili ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA