≫ 

Srpsko veče u Firenci: Milenković asistent, Vlahović strelac, Viola šokirana lob golom u 83. minutu

Srbi zapaženi u firenci, ali mnogo toga još škripi u igri Bepea Jakinija

  • 1
dušan vlahović Foto: printscreen/beinsports

Srbi su zablistali na "Artemio Frankiju", Nikola Milenković i Dušan Vlahović su iskreirali gol za egal Viole protiv Sampdorije, ali je pobeda otišla u Đenovu u 83. minutu posle lob gola u režiji Valerija Vera, za 2:1.

Fiorentini je ovo bio drugi poraz u tri meča, dok je Sampdorija upisala ovosezonski prvenac posle poraza od Juventusa i šokantnog neuspeha sa Beneventom u prethodnoj rundi.

Ni ovaj meč Đenovljana nije mogao da prođe bez gola veterana i lidera tima Fabija Kvaljarele koji je ovog puta bio precizan sa "bele tačke".

Nastavak je doneo pokušaje Fiorentine da dođe do egala, i tada su na scenu stupili srpski reprezentativci.

Milenković je uspeo da pronađe Vlahovića u srcu kaznenog prostora, bio je to zapravo udarac srpskog štopera, lopta je stigla do bivšeg napadača Partizana, a ovaj sa mnogo rutine pogodio za 1:1.

Ipak, usledio je šokantan kraj po domaći tim.

Rezervista Vere je "namirisao" situaciju posle asistencije svog golmana, loše su postavili ofsajd zamku igrači domaćeg tima, a napadač gostiju lobovao istrčalog čuvara mreže Fiorentina i u velikom stilu doneo pobedu svom timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA