≫ 

Sad da vidite malo kako PSŽ gazi: Četvrta vezana za Svece, Anže popio šesticu na "Parku prinčeva"

Šampion Francuske se vraća u prepoznatljivu formu

  • 0
PSŽ Foto: Tanjug/AP

Zaigrao je i Pari Sen Žermen onako kako se od njega očekuje, a Anže je na "Parku prinčeva" skupo platio večeras za neke pređašnje kikseve ekipe nemačkog trenera Tomasa Tuhela.

Brojali su Sveci do šest, primili pogodak, ali je trijumf od 6:1 poruka rivalima da se spreme za nedelje, verovatno i mesece dominacije najskupljeg tima Francuske koji neizbežno slede.

Golaedu je večeras lepim pogotkom otvorio novajlija iz Rome Alesandro Florenci koji je majstorski lobovao golmana Bernardonija u 7. minutu. Do odlaska na odmor Mbape je omogući Nejmaru da povisi na 2:0 u 36. minutu i nagovesti rutinsku pobedu domaćina.

Međutim, odbrana Anžea se potpuno raspala  udrugih 45 minuta. Iako je Traore odmah uzvratio u 52. minutu na još jedan pogodak Nejmara za 3:0 u 47, taj detalj kao da je razljutio dodatno Parižane koji su dodali gas i pregazili goste u poslednjih pola sata.

Julijan Draksler u 57, Idriza Gej u 71. i Kilijan Embape u 84. stavili su tačku na ubedljiv, četvrti vezani trijumf Pari Sen Žermena kojim se vratio u sam vrh tabele Lige 1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA